| Stelutza_4651 a întrebat:

Sunt lider avon. M-am confirmat in c5. Am plasat comanda personala in c6 dar nu am primit setul de 19 produse.AM bagat si din c7 comanda dar nu apare nimic pe factura elecronica despre produse.Se poate sa vina fara sa apara pe factura? Sau daca nu de ce oare nu am primit setul pentru ca am indeplinit toate conditiile.Nu stiu ce sa fac! Ajutati-ma daca stiti` mersi

3 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Setul de 19 produse il primesti daca in campaniile C5, C6 si C7 inscrii cate un reprezentat, adica in total 3 reprezentantii noi inscrisi pe numele tau. Setul il primesti la sf campaniei C7 in cazul in care ai inscris 3 reprezentanti, fiecare in cate o campanie big grin

| Girl a răspuns:

Nu eeste vorba de ce spui tu Kidulinha, este vorba de alt set, el daca iiti vine iti apare pe factura.nu stiu de ce inca nu ti-a venit, suna la linia de lider 0213118544 si intreaba ce se intampla de nu ti-a venit, atentie sa ai buletinul pe al carui nume esti inscrisa si numarul de lider...

Bafta:*

| pici6 a răspuns:

Stelutza sunt coordonator de un an jumate si are dreptate kidulinha... plus ca cele 19 produse nu-ti apar pe factura iti vine intr-un colet separat daca nu stii nu mai vorbii te pup si sper ca ti-am fost de ajutor