Ce sa faci, te hotarasti daca ramai ateu pana la capat cu bune si cu rele, sau daca te schimbi mereu si alegi calea usoara sau cu mai multe beneficii.
Frate,nu trebuie sa crezi neaparat ca exista un batranel care sta pe un nor si ne vegheaza daca suntem cuminti sau nu,daca nu luam bataie,gandeste te ca suntem la o distanta fixa de soare,de luna,aceasta planeta are conditiile perfecte pentru a exista viata pe ea,si trebuie sa fie un creator,nu? ai o revista pe masa,banuiesc ca revista nu s-a facut singura,este un creator al ei,creatorul revistei este in afara ei,asa e si cu dumnezeu,ti am zis nu trebuie sa crezi prostia aia cu mosul,nici eu n o cred,dar cred ca este unul acolo sus care are grija de toate,care a creeat lumea aceasta,el e in afara ei,sper ca ai inteles ce am vrut sa ti zic, totul depinde de tine, daca vrei sau nu, nu imi trebuie funda sau ceva, eu vreau sa fac un bine cu aceste informatii , ps am 16 ani
Ti s-a cam intors roata, mai precis ai vrut sa faci o gluma, iar gluma s-a intors drept 4. Dar tu iei note in vacanta? Luni ar trebui sa incepi alt an scolar.
Imi pare rau ca am pus intrebarea asta, a fost una troll, nu sunt chiar asa de needucat, nu stiu daca exista asa specimene. M-am plictisit si am inventat o poveste...
Acum imi pare rau ca v-ati irosit timpul.
In primul rand esti mai rau decat acei "crestini" daca iti bati joc de credinta cuiva. Fiecare e liber sa creada cum vrea si ce vrea. Pastreaza-ti pe viitor argumentele pentru tine. Si tu esti liber sa nu crezi.