| robertasu01 a întrebat:

Sunt un baiat de 17 ani, am o problema cand beau tarie, o iau pe ulei nu mai tin cont de nimeni, fac doar lucruri pe care a 2 a zi le regret, sunt foarte violent. Iar treaz nu am nici o problma, ma inteleg cu toata lumea. De ce nu sunt si eu normal atunci cand beau?

Răspuns Câştigător
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Pur si simplu asta e firea ta, nu ai ce să-i faci. La băutură fiecare e într-un fel ( îs persoane care fac urât si persoane care nu fac urât) deci ceea ce faci tu e normal. Daca vrei sa nu mai fii asa bea si tu cu măsură.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate pentru ca nu ar trebui sa bei deloc la 17 ani...

| Donsavas a răspuns:

Pentru ca alcoolul iti schimba chimia creierului. În timp, se va remodela creierul fiindca se vor reduce din receptori. Vei deveni tot mai depresiv si agresiv. Renunta caci după doar antipsihoticele iti mai pot repara structura cerebrală! Dacă știi că nu poți să te controlezi, apelează la ajutor! Nu ajunge in situatia de a fi obligat să te tratezi! Respecta te dacă vrei sa te maturizezi!

| ywar a răspuns:

La 17 ani nu bei! Punct!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam nasol să reacționezi aşa la băutură,mai ales la vârsta ta.Du-te la un psiholog.Un om normal, fără probleme, atunci când bea, chiar şi puțin peste măsură, nu are voie să devină violent.