Nu o mai evita. daca observa ca o eviti se de fapt te place o sa vreada ca nu o placi...si nu te mai face dobitoc.fa-te pe tine sa crezi ca poti face ceeea ce vrei si astfel vei putea..si eu sunt timid dar cand dau de o problema am incredere in mine si daca iese bine daca nu mai sunt sanse...asta e gandirea mea
bafra
1)Daca o eviti ar putea crede ca nu o placi si te-ar evita si ea ![]()
2)Probabil ar aprecia mai mult daca ai vorbi cu ea direct, vorbind cu ea doar pe mess si pe facebook nu o sa rezolvi mare chestie
3)Cand vorbesti cu ea incearca sa nu te emotionezi, chiar daca ai fi un dobitoc nu trebuie sa ii demonstrezi ca esti![]()
4)Unele fete evita baieti si ii fac curioasi, doar pentru a vedea daca acestia chiar sunt indragostiti si daca nu renunta
5)Daca chiar nu merge las-o balta
sunt destule fete din care poti alege
Frate
Las-o dracu de timiditate ca ajungi sa iti para rau ca esti asa.Cheam-o si tu deoparte la scoala,afara, ma rog, cere-ti si tu scuze ca ai fost asa timid, si ca acum ai trecut peste timiditate de frica sa nu o pierzi, si ma rog, ce simti tu pentru ea.Asta find valabil doar in cazul in care chiar iti place de ea
E bine sa ai tupeu cu o fata, dar la modul decent, nu sa fi nesimtit.Si daca vede ca te straduiesti sa fi altfel special pentru ea, o sa aprecieze foarte mult.Bafta
BgcGeo întreabă: