Daca are prieten, si daca tu presupui ca sigur nu te place, ar fi cazul sa o lasi mai moale. Fetelor nu le plac baietii insistenti.Ar fi cazul sa treci mai departe.Bafta!:*
Album privat. Cele mai multe fete se uita la exterior dar sunt si fete care se uita in interior.Totusi spune-i ce simti, daca te refuza nu ai nimic de pierdut, o sa iti urmezi cursul vieti ca inainte sa o fi intrebat.
Nu exista baieti urati, nici fete urate.Doar neingrijiti, neingrijite.
Fii mai atent la felul in care te imbraci...incearca sa fii mai optimist. Pune o poza cu tine, nu cred ca esti asa cum spui tu.
Nu cred ca esti asa de urat... ti se pare
Incearca sa faci cunostiinta cu ea, fii tu insuti. Poate o vei cuceri
Dac e fata aia blonda, nu mi se pare ca este cea mai frumoasa fata nici ea. Dar asta e parerea mea.
Si sunt de acord cu ce a spus FR11.
Mie nu mi se pare asa de frumoasa
, scuze dar asta e parerea mea.
Pariu ca o sti de la scoala? Iti spun ca relatile cu cineva in scoala sunt dificile, se baga toata lumea si dispare toata dragostea.
Eu zic sa o lasi in pace ca nu se merita
. Oricum dragostea asta nu are nici un viitor si e vb doar de aspect
.
Si daca ea e cu cineva inseamna ca il iubeste, nu?
Pai in primul rand sa iti schimbi parerea despre tine in al doilea rand vezi ca are profil privat si nu ma lasa sa o vad in al treilea rand daca are prieten nu poti sa faci decat atat sa ii omori prietenu so arunci pe ea in fata masini dupa sa o salvezi si apoi totul se termina cu unu strigand ba ce misto o fost filmu asta!
Poi ai doua solutii: 1) te duci la ea si ii spui ce simti si vezi cum reactioneaza / 2) incerci sa o uiti si mergi mai departe...nu se opreste lumea la ea.ai toata viata inainte
.
Dupa parerea mea. renunta baiatule fata asta nu are nimic atractiv la ea scuze dar nu e frumoasa