| maryalex199448 a întrebat:

Sunt urata? Multa lume zice ca sunt urata si la un momendat am inceput si eu sa cred asta oare sunt chiar urata? Dau Funda nu stiu pentru ce dar o sa dau!

Răspuns Câştigător
| rapgirl123 a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa lume. Unii o zic din rautate altii din invidie. Trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine. Incearca sa ai mai multa incredere in tine. Sa ai ceva tupeu si nu uita sa raspunzi cu aceeasi moneda celor care te fac in felul asta. Sunt de parere ca nici o femeie/fata nu este urata. doar neingrijite. daca tu crezi ca esti neingrijita atunci incearca sa te imbraci mai bine, sa fii mai atenta cu ce mananci, uitete pe net la sfaturi si trucuri despre frumusete, daca mai vrei sfaturi da-mi un mesaj pe privat si mai vorbimwinking

11 răspunsuri:
| lilbb a răspuns:

Da,esti bestie.

| maryalex199448 explică (pentru lilbb):

Da mersi mult pentru raspuns!crying

| Andrada2000 a răspuns:

Mai intai trebuie sa crezi ca tu esti frumoasa si dupa aia nu o sa te mai superi asa de rau.Crede-ma si sora mea credea la fel pana a inteles ca asa a lasat-o Dumnezeu

| Casady a răspuns:

Daca tu crezi inseamna ca esti daca nu-nu! Depinde de ceea ce crezi tu si ce pret iti pui! Funda pliz happy

| weareinfinite a răspuns:

Nu stiu cum arati tu,dar orice persoana este frumoasa in felul ei, atat pe interior, cat si fizic. Nu mai baga in seama persoanele care spun acest lucru. Pun pariu ca nu e adevaratwinking

| Ana0Maria a răspuns:

De ce ii asculti? Fiecare om e frumos in felul sau.Nu te mai necaji doar pentru ca asa spun "ei"!

| ROB3RT89 a răspuns:

Pai posteaza un link cu o poza, lumea n-are de unde sa stie cum arati.Cel mai important e sa te simti tu bine in pielea ta, nu coteza parerea altora.Cine te place, te place asa cum esti, asa ca nu te mai stresa asa mult cu aspectu fizic...Numai oamenii superficiali pun pe primul loc asptectu fizichappy

| Mann02 a răspuns:

Pai nu am de unde sa stiu daca esti urata, in primul rand trebuie sa pui o poza cu tine la avatar, iar daca nu vrei, la corp nu esti urata daca nu ai mai mult de 60 - 65 de kile iar daca esti frumoasa la corp trebuie sa treci de pasul 2, care e frumusetea din interior, daca ai un caracter caruia nu ii pasa de lume, atunci esti urata, daca nu, nu esti urata.

| SongElena a răspuns:

Doamne nu mai lua in seama ce spune lumea.fiecare fata e frumoasa in felul ei.nu trebuie sa asculti ce spune lumea.ca parca ea ar fi mare frumusete.uh simtete frumoasa asa cum esti si nu baga in seama ce spune lumeawinking

| Metempsihoza a răspuns:

Si mie mi se zice happy si nah am ajuns sa o si cred. doar ca uneori ma uit la mine si ma vad frumoasa, pentru ca ma simt frumoasa chiar daca desi poate nu sunt happy am un suflet bun si un zambet senin si o privire dulce si asta imi mascheaza trasaturile mai putin placutewinking daca vrei mai vorbim in particular

| lilbb a răspuns (pentru maryalex199448):

Cu placere.