| VasileMoldova a întrebat:

TPU am MARE nevoie de ajutorul vostru. Vineri am avut un test la chimie iar eu cred ca nu am primit mai mult de 2 maxim 3 sau 4 ce ma fac temele care erau la evaluare si problemele nu le-am inteles ce ar trebui sa fac. Vreau sa adaug ca inainte de ziua aceea am invatat in fiecare zi pana la ora 11 si parca am inteles dar la evaluare mam blocat efectiv si am uitat toata informatia ce am invatat-o. Ce ar trebui sa fac. Cum sami corectez nota. Ce sa fac cand colegii o sa rada de mine?

Răspuns Câştigător
| WoKy a răspuns:

Pfoa. "rad colegii de mine". De asta-ti pasa? Adica, ai asa de putine probleme pe cap incat iti permiti sa-ti pasa? Indiferenta frate. Dure-re-n p*** de parerile lor.
Legat de chimie. Eu unul am detestat-o inca de cand am inceput sa fac. Am fost in situatia in care am luat 2 si mi-am reparat nota in ultima zi din semestru. Ce poti face? Te duci frumusel la profesor ii explici situatia si sunt sigur ca-ti va da o sansa sa demonstrezi ca poti. Aici depinde si de atitudinea ta pana in prezent la ore si de vocabularul folosit. Fii stapan pe tine, uita grijile.

| VasileMoldova explică (pentru WoKy):

Sfaruiestema te roog. Miine e ziua cand cel mai probabil ne vor da notele de la test. Ce ar trebui sa fac. Cum sa ma comport mai exact mai detaliat. Eu sunt destul de timid si ma emotionez repede. Mai exact elevii glumesc pe seama mea aproximativ in fiecare zi. Astazi am plecat acasa si un grup de elevi erau in fata mea. Vrind sai ocolesc am traversat strada vrind sa nu iau contact cu ei. Apoi unul din elevi ma salutat. Pentru un moment mam bucurat crezind ca e prietenos. Dar dupa ce am mai mers am vazut cum acei elevi sopteau despre cum merg. Vreau sa mentionez ca am probleme cu mina si piciorul. Pe scurt piciorul si mina stinga sunt mai scurte cu citiva milimetri. Astfel eu nu merg corect ci corpul meu se sprijina intr-o anumita parte. Ce ar trebui sa fac. Cum ar trebui sa reactionez. Ajutama te roooog

| WoKy a răspuns (pentru VasileMoldova):

Ai auzit de durere in p***? Probabil da, dar nu detii asta. Accepta-te pe tine in primul rand pentru ca in adancul tau reflecti la anumite lucruri cu privire la ceea ce esti. Sigur iti pui intrebari gen "de ce eu?". Toti suntem labili psihic in unele momente. Poti chiar consulta un psiholog deoarece ajuta foarte mult (tin sa precizez ca la psiholog nu merg doar nebunii [poate te simti atacat prin sintagma de mai sus]).
Legat de chimie... hmm. ti-am zis. Daca nu te crezi in stare sa mergi la ora sa discuti cu profesorul, asteapta sa se sune, stai mai la urma si cand ai un moment liber poti sa-l abordezi cu referire la extemporal si sa-i explici cele expuse de tine. Nu te mai teme atat de o nota, pana la urma esti abia la inceputul semestrului.
Leggat de introducere, durerea in p*** o dobandesti in timp, nu e un lucru care poate fi programat gen alarma. Maine ma doare, si maine te va durea. Poti numi acest fapt ca fiind nepasare. Incearca sa fii nepasator cu lucrurile ce-ti displac sau chiar cu oamenii. Abordeaza o tinuta pozitiva, incarca-te cu energie si vei vedea ca fiind optimist o sa treci mai usor peste. Nu te mai lasa macinat de problemele minore.
Cauta pe ytb Cheloo si urmareste-i vorbele. Nu zic ca e bine sa fii ca el, dar nici nu indemn in a nu fi.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa inveti daat viitaore, daca de data asta chiar te-ai facut de ras.
Cand nu inveti...normal sa te blochezi, ca nu stii nimic.
Pune mana si invata zi de zi, ca sa nu mai ajungi de rasul colegilor.