| Stoica_Bogdan_2002 a întrebat:

Un om m-a intrebat daca vreau iarba. Daca zic "da" vine politia?

Răspuns Câştigător
| AlexBrooK00 a răspuns:

Bă frate dacă tipu îți da iarba pe moca Ia-o oricum acum pentru câteva grame nu mai pățești aproape nimic dacă e sa vina poliția dacă ai luat iarba ascunde-o undeva nu in casa ca va mirosi a iarba de la 2km ascunde-o vreo 5zile după bucură-te de ea nu-i asculta pe ăștia alcoolu este plasat după crack și heroina iar iarba pe locul 8 ca nivel de periculozitate așa ca bucură-te de ea și lăsai pe ăștia care au mintea in Colțuri și îs îndoctrinați de societate și retine de la iarba nu poți lua supradoza și ai probleme cu ea doar dacă ești cardiac. P.s știu ce vorbesc.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si Politia de unde sa stie ca ai spus tu da? Doar daca sunteti urmariti sau cineva suna la Politie. Te uiti prea mult la filme americane. Evita asemenea situatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic mai bine sa zici nuwinking. Lasa treburile astea ca nu-s deloc ok pentru sanatate. Indiferent ce este, crede-ma pe cuvant mai bine sa nu te apuci de asa ceva, de tigari si de alcool sa te feresti toata viata, alcoolul este bun, dar in cantitati limitate, sa stii fix cand sa te opresti, sa nu te duca alcoolul acolo unde vrea el.

| vanilla80 a răspuns:

Pentru domnul Robert, permite-mi să te jignesc, ești un idiot! Iar dacă ești și prea bătrân. ești și idiot și comunist happy. Ai fi uimit că „iarba" te poate scăpa de cancer, este folosită pentru epilepsie și multe altele! Dacă mergi vreodată în America și o să le zici că iarba face rău corpului vor râde și cu curul de tine având în vedere că se folosește și în medicină. N-am văzut om care să moară din cauza ierbii și nici om care să omoare din cauza ierbii, și sunt mult mai deschiși la minte. Nu vine poliția, atât să nu ai iarba la tine și să nu fii fumat când treci pe lângă ei că te arde rău, prima oara avertisment și îți iau ei iarba și o rulează cu foițele ocb :")

| Logic101 a răspuns:

Nu vine man politia. Politia te aresteaza in momentul in care te prinde cu iarba pe tine. Si nu suspecteaza ca ai iarba la tine decat daca ai un look dubios. laughing

Daca ai pus intrebarea asta probabil n-ai mai fumat. Asa ca lasa-ma sa-ti spun cateva chiestii. Iarba e diferita de alcool, sub influenta ierbii poti sa conduci linistit, sub cea a alcoolului intri in copaci si in cetateni cu masina laughing. In timp ce esti sub efectul ierbii ti se inrosesc ochii dar nu te panica ca nu esti in niciun pericol. Nu poti sa mori sau sa te imbolnavesti de la iarba deci poti sa fumezi cata vrei. Dar sa nu o combini cu alcool sau alte substante narcotice ca n-o sa mai stii pe ce planeta esti.