| Peli75 a întrebat:

Un sfat pentru mine. Săptămâna viitoare am bacul a 2 a oara. Am la matematică M2 și biologie vegetala su animala. În toată vacanta asta am învățat, și acum, am gânduri și o frică, că nu iau bacul, și am încercat sa învăț și să repet foarte multe metode am încercat. Nu ma pot calma. Și înainte de prima probă, nu puteam sa dorm în nopțile alea, ba chiar înainte de probe, dimineața tremuram. Niște sfaturi sau ceva pastile sa iau sa ma calmez! Am luat lecitină să invat mai bine si a functionat, dar azi nu am luat si nu mai merge! Simt că o să l cad din nou și nu știu cum sa va explic frica pe care o simt! Va mulțumesc pentru toate eventuale răspunsuri!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu recomand nici o pastila ca alea blegesc si te adorm, ca atare nu-ti vei mai aduce aminte nimic din ce ai invatat, cand mergi la examene.
Stai in casa si odihneste-te acest weekend.
Fii pozitiv si incearca sa te relaxezi, ca sa nu intri inutil in panica.
Succes la examene!

| Furnicuta000 a răspuns:

Bea un ceai de sunatoare, o sa te faca sa te simti mai bine. Si stai linistit ca daca ai invatat si ai habar de ceva din materia aia nu ai cum sa nu iei nota de trecere. Nu e un capat de tara. Daca nu iei nu trebuie sa te arunci dupa un pod sau ceva ca nu s-a terminat viata. Te duci si te angajezi undeva si il dai la anul. Abia ai timp un an sa te gandesti bine la ce facultate vrei. Ai toata viata inainte, nu te mai panica

| Lukasssz a răspuns:

E normal să fii nervos, dar încearcă să respiri adânc și să-ți amintești că ai muncit mult și ești pregătit.Fă pauze scurte, odihnește-te bine, evită pastile fără recomandare medicală.
Gândește-te că poți, nu că trebuie să fii perfect. Ai încredere în tine.