| alex_6048 a întrebat:

Unde pot sa imi fac un tattoo fara sa am acordul parintilor. am doar 14 ani.
nu vreau raspunsuri de genu nu e bine sa iti faci un tattoo ...etc

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca iti faci tatuaj cand incepi sa cresti o sa ti se vada urat si o sa ai scarba de el.

| TSO7 a răspuns:

Mai bine nu iti fa fara acordul parintilor, la un moment dat te vor vedea.

| Cherry56 a răspuns:

Nici un salon care se respecta nu face asa ceva... mai sunt diversi tipi dubiosi care fac asta pentru cativa banuti insa nu te sfatuiesc pentru ca poti lua extraordinar de multe boli.cel mai bine este sa incerci sa ii convingi

| paulthegame a răspuns:

Ma baete vb cu parinti tai si vezi ce spun. daca nu vor fa-ti tatujul cu markarul va dura vreo doua zile :

| alex_6048 explică:

Am vorbit cu mama de mai multe ori si sare de 2 metri in sus.Si stiu ce model vreau si sunt sigura ca o sa il vreau si peste ani. oricum multumesc de raspunsuri

| cucubau1992 a răspuns:

Chear ca aceste raspunsuri nu ajuta cu nimica.Sunt tatuator si da cum a spus profesionist cerei ceva munca de-a lui.Dar acum sa revenim la problema ta si sa intelegi unele chestii. Daca iti faci acum tatuaj o sa ai ceva probleme mai tarziu cu el, O sa se intinda piele cum cresti si din acel motiv tatuajul se va intinde si el si atuncea vei avea nevoie de un cover up care va costa mult mai mult decat dai acum pe un tatuaj.Eu recomand sa mai astepti pana la 16 17 ani si apoi sa ti-l faci. Daca vrei sa iti faci acum un tatuaj gandeste-te ca vei avea nevoie de un cover up de 2 ori mai mare decat e tatuajul acum daca mai ai nelamuriri carbon_toxic e id meu si iti voi da mai multe detalii acolo

| PROFESSIONAL a răspuns:

Buna! Toate raspunsurile din cate vad iti sunt inutile! Nu te incurajez sa iti faci un tatuaj. Eu sunt tatuator de profesie, Iti poti face un tatuaj pe omoplat, sau pe abdomen sa fie cat mai retras, insa fara acordul parintilor tai nu o sa te primeasca la salon, sunt multi tatuatori care fac tatuaje acasa, la fel ca mine. insa sunt multi care fac tatuaje cu masini improvizate si tus rotring, nu iti recomand asa ceva, iti poti face cu exceptia sa il intrebi daca are aparatura profesionala, tusuri din plante, si cerei sa mai vezi cateva lucrari de a lui!