| Otipa999 a întrebat:

Urgent!
Perioada asta am tot căutat un job part-time în Craiova, dar nu am găsit nimic potrivit. Nu am experiență, însă sunt dispus(ă) să învăț. Nu caut un job cu potențial scăzut sau care să nu ofere oportunități pe viitor. Aveți recomandări sau cunoașteți firme/companii la care aș putea aplica? Multumesc anticipat!
(Sunt studenta )

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" un job part-time...Nu caut un job cu potențial scăzut sau care să nu ofere oportunități "

am ințeles că experiența e zero... păi atunci spune-ne ce aptitudini/pregătire are domnia ta?

Asta doar dacă ar fi ca recomandările de pe site să se "intâlnească" cu oferta existentă pe piață

| Otipa999 explică (pentru sierra1):

Am o fac, boss. Asa ca taci dracu din gura

| siriusblack98 a răspuns:

Nu ai sa gasesti job part time la ora actuala cu potential de dezvoltare profesionala pe viitor, e valabil pentru toata tara, nu doar pentru Craiova. Adica prin "ceva de viitor" eu ma gandesc la domeniul IT/Medicina/contabilitate/invatamant, sub nici o forma la asezat marfa pe raft in profi si la posturi de picker in depozit sau vanzare de vata pe bat ori ospatarie prin ultimele dughene de semi-restaurante. De ce oare nu ai sa gasesti te intrebi? Deoarece guvernul a facut in asa fel incat firmele trebuie sa plateasca aceeasi suma lunara si pentru un contract full time si pentru unul part-time, lucru ce evident a dus la o prabusire a joburilor part-time.