In primul rand, NU mai asculta muzica depresiva ca aia este cea mai mare prostie pe care o poti face cand esti in depresie.
Ascula muzica care te bine dispune, ceva vesel, ceva placut si antrenant, ca sa te faca sa dansezi, sa canti.
Vizioneaza NUMAI COMEDII si filme la care sa razi cu lacrimi de bucurie.
Cand esti in depresie, NU folosesti nimic trist!
Si eu am depresie si crede-ma daca plangi si asculti muzica depresiva nu te ajuta.
Iesi in aer liber, asculta muzica vesela, socializeaza, fa o activitate care sa iti ocupe timpul
Incearca sa vorbesti cu parintii sau daca nu, iesi pe afara, uite-te la comedii, urmareste un serial, mananca o ciocolata incearca sa asculti si muzica vesela si uite-te la videoclipuri motivationale apropo sa nu uiti ca esti cea mai importanta persoana in felul asta sa gandesti
.
Îmi pare rău pentru tine. Ar trebui să găsești alinarea în cercul de prieteni, să petreci timp în aer liber în compania unor persoane vesele, optimiste și încurajatoare.
Incearca sa asculti muzica mai vesela gen nightcore sau pur si simplu o melodie fara voci care sa te linisteasca.Nu te mai uita la videoclipuri depresive daca stii ca nu este bine. Unele persoane le plac imbratisarile altora nu...de exemplu am o prietena care imbratiseaza si mai da si pupicuri pe obraz iar mie nu imi prea place sa stau dar uneori, merge, pana la urma suntem BFF.Mai iesi din casa, du te intr-un parc, stai pe banca linistita si daca te agiti asa de mult de ce nu alergi sau faci lucruri care sa ti mai fure din energie care e negativa? Atat putem sa-ti spunem. Daca tu nu poti incerca macar o schimbare noi suntem 0.Mai uita te la chestii dragute pe Youtube sau try not to laugh si fi fericita ca ai o familie si ca ai prieteni.