In sfarsit inca cineva care il uraste pe JB, nu sunt eu singura.
Pai nu stiu de ce nu imi place, adica nu imi place de el, dar recunosc ca are voce.Totusi sunt unele lucruri care nu imi plac la el, cred ca primul ar fi faptul ca azi e cu o fota si maine zice ca vrea sa fie cu alta.Nu imi place deloc personalitatea lui, recunosc e destul de dragut dar banuiesc ca
pur si simplu nu e genul meu.toate fetele din clasa mea sunt innebunite dupe el, si nu pot sa inteleg de ce. E un cantaret ca oricare altul, dar caracterul si personalitatea lui ma dezgusta. Fara suparare, stiu ca unii chiar sunt fanii lui, dar nu mi se pare asa stralucit
Nu am nimic cu el. Adica, nu ii ascult muzica, dar nici nu il urasc, pentru ca n-am de ce.
Si..cateodata mi-e mila de el ca toti il urasc.
Am vazut documentau cu el si alte clipuri din viata lui si e baiat de treaba dar nu-mi place cum canta.
Buna
Uite eu nu sunt o fana a lui JB, am ascultat cateva melodii ale sale insa niciodata nu l-am placut in mod special.
Ca aspect fizic mi-se pare oke, este ingrijit si pare,, printul " fetelor de vreo` 12 anisori ![]()
Ceace ma deranjeaza este de ce majoritatea pustoaicelor, afirma ca nu il suporta si ca este oribil doar pentru ca asa le este impus de anturaj, si cand colo` viseaza la el ![]()
![]()
![]()
Sa nu imi sp ca nu ai intalnit cazuri de acest gen, pentru ca imi este imposibil sa cred![]()
In fine... fetelor sfat de la mine, daca aveti peste 14 ani lasati`l pe micul JB si alegeti ceva mai de calitate de care sa puteti fi mandre ca va place![]()
:X
Mi se pare destul de dragut. canta bine. desi are o voce cam subtire (de fata ) mie imi place stilul lui. sau daca vaty uitat la videoclipuri pe you tube cu surioara lui e asa de grijuliu. ![]()
E un baiat bun. ca nu-ti place tie moaca lui e alt cv
adica nici mie nu-mi prea place... inainte arata mai bine da acum cand si a pus si cercei chiar arata ca o fata
Nici mie nu-mi palce dar nu il urasc nu inteleg de ce il urasti ti-a facut ceva tie personal? nu cred daca nu-ti place muzica lui nu o asculta, dar nu veni aici pe site sa ne spui ca uresti nu stiu ce cantaret pentru ca nu ai de sa-l urasti, si daca o faci te rog spune motivul ca eu nu-l inteleg si eu nu sunt o fana nici nu-mi pl; ace muszica lui dar nu am zis niciodata ca-l urasc copil fara creier urasti oameni care nu-ti fac nimic, gandeste inainte sa pui o intrebare