| Mariaaa234 a întrebat:

Va place natura? raspunsul complet va primi funda...

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Bineînțeles. Orice ființă umană, iubește natura.
Tot ce ne înconjoară este natură. Păcat că în ziua de azi, unii nu știu să o aprecieze. sad
NU ARUNCAȚI PE JOS, NU TĂIAȚI PĂDURIILE, NU OMORÂȚI ANIMALELE, ei înțeleg? Nomal că NU! x_x

Într-o zi, oamenii vor aprecia natura așa cum trebuie, dar când? Nu știu sad

Să revin la partea plăcută. happy
Sunt foarte multe zone care sunt minunate, curate (nepoluate) și te cuprinde o fericire când vezi asemenea priveliști love struck

Eu de mică apreciez natura. Am respectat-o și o să o respect în continuare. big grin
Să faceți și voi la fel! Ocrotiți natura și aveți grijă de ea!

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Da,imi place! Pacat ca nu este pastrata asa cum ar trebui si unii oamenii o distrug...O plimbare in natura in momente mai delicate, poate face mininuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA mi-e unul imi place forate mult deoarece natura iti aduce bucuria si linistea sufleteasca! Noi oamenii daca mai continuam cu defrisarea padurilor din pacate peste cati-va ani buni nu o sa mai avem acea liniste sufleteasca sad

| TheYonutz19 a răspuns:

Imi place ff mult natura... daca nu ar fi ea unde ne usuram ...baciu baciu acolo unde gandesti tu limpede pe iarba se mai pisa unii

| Mariaaa234 explică:

TOATE raspunsurile sunt extraordinar de frumoase dar voi da fundita lui Andarock deoarece m-a impresionat in mod deosebit.Sa stiti ca nu trebuie sa va suparati ca puteti oricand sa dati mesaje mai frumoase ca cele de aici.Eu cred ca intotdeauna se poate mai bine!

| FataCuFitze a răspuns:

Da

| BaciuBaciu a răspuns:

Da,mie imi place natura.E locul unde poti gandii limpede, si ai liniste sufleteasca...Depinde de ambient. Poti fii tu si pasaritul pasarilor, acolo unde amintirile iti rascolesc gandirea.