Bineînțeles. Orice ființă umană, iubește natura.
Tot ce ne înconjoară este natură. Păcat că în ziua de azi, unii nu știu să o aprecieze. ![]()
NU ARUNCAȚI PE JOS, NU TĂIAȚI PĂDURIILE, NU OMORÂȚI ANIMALELE, ei înțeleg? Nomal că NU! x_x
Într-o zi, oamenii vor aprecia natura așa cum trebuie, dar când? Nu știu ![]()
Să revin la partea plăcută. ![]()
Sunt foarte multe zone care sunt minunate, curate (nepoluate) și te cuprinde o fericire când vezi asemenea priveliști ![]()
Eu de mică apreciez natura. Am respectat-o și o să o respect în continuare.
Să faceți și voi la fel! Ocrotiți natura și aveți grijă de ea!
Da,imi place! Pacat ca nu este pastrata asa cum ar trebui si unii oamenii o distrug...O plimbare in natura in momente mai delicate, poate face mininuni.
Imi place ff mult natura... daca nu ar fi ea unde ne usuram ...baciu baciu acolo unde gandesti tu limpede pe iarba se mai pisa unii
TOATE raspunsurile sunt extraordinar de frumoase dar voi da fundita lui Andarock deoarece m-a impresionat in mod deosebit.Sa stiti ca nu trebuie sa va suparati ca puteti oricand sa dati mesaje mai frumoase ca cele de aici.Eu cred ca intotdeauna se poate mai bine!
Da,mie imi place natura.E locul unde poti gandii limpede, si ai liniste sufleteasca...Depinde de ambient. Poti fii tu si pasaritul pasarilor, acolo unde amintirile iti rascolesc gandirea.
Rusescu24 întreabă:
CocteilDeCuvinte întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: