Buna! Iti recomand cartea de la Booklet pentru limba romana, la matematica exista o carte cu materia si exercitii de la paralela 45, dar e mai bine sa rezolvi multe teste, e usor, sigur scoti macar un 6. La Biologie poti lua cartea de la Gimnasium, cred ca e maxim 30 de lei. Nu da banii pe bazaconii de pe tiktok, sunt plagiate sau facute cu Chat GPT. La biologie cauta pe Youtube la o doamna raluca, are video cu sinteze pentru fiecare lectie si rezolvari de subiecte. Success!
Nu ai invatat 4 ani de zile in scoala si acum critici o editura?
Nu te ruga la dumnezeu sa te ajute. Ajuta-te singur punand mana pe carte. Vezi ca sunt pe Youtube profesori care dau lectii pentru promovarea bacalaureatului. Nu-mi cere link.
Nu am criticat... Doar am văzut comentarii negative la adresa lor. nu am fost in stare sa învăț toată viața..am 22 de ani, nu am bacalaureatul atât, 12 clase terminate am! Asta e, am greșit..ma rog la Dumnezeu sa reușesc acum!
Multumesc din suflet! Încerc cu chatgpt...dar nu mi explică așa cum doresc eu..am sa ma uit de aceste cărți, mulțumesc mult de tot, multă sănătate si succes în tot!