| Happiness_8100 a întrebat:

Viata e chiar naspa, sincer, pot sa nu insir motive, pentru ca si asa, e evident acest lucru.Sau poate eu vad lucrurile diferit. Ce as putea face ca totul sa se schimbe?sad

3 răspunsuri:
| Ella_4255 a răspuns:

Eu zic ca ai nevoie de o pereke... ai nevoie de iubirea cuiva special si ai incredere in tine ca o vei intalni cand te ast mai putin. Eu de ex stateam langa pc si plangeam ca am fost respinsa iar peste 10 min se baga un tip in seama si incep sa rad intruna si am descoperit ca avem multe in comun. Acum suntem impreuna si numai sunt asa plictisita de viata - pana si la scoala sunt entuziasta pentru ca stiu ca il voi vedea dupa ore. Daca nu-i vb de asta poate iti lipseste dragostea de acasa nu stiu apropiete mai mult de ai tai si comunik mai mult cu ei si cu prietenii. Crede-ma viata e cel mai minunat lucru si am fost o proasta ca m-am plans de atatea ori de ea. Orice rau mi s-ar intampla acum stiu ca nu cont pentru ca vor veni si altele bune rele dar trecem peste ca nu-i cum vrem noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te ajuta sa-ti schimbi parerea, daca citesti 2 dintre raspunsuri:
http://www.tpu.ro/......-deoarece/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei,ce-i cu gandirea asta pesimista? Viata e naspa, stiu.Dar nu mereu.Sunt momente in viata foarte frumoase si asa cum le accepti pe acestea trebuie sa stii sa le accepti si pe cele mai urate pentru ca fac parte din ea. Capul sus. Daca faci lucrurile care iti plac, asculti niste muzica buna, iesi cu prietenii lucrurile nu vor mai fi atat de "naspa".Ce ai putea sa faci ca totul sa se schimbe? Sa ai incredere in tine, sa nu te lasi dus la fund de lucrurile urate si sa-ti continui drumul.Traieste viata asa cum e si fa-o pe cat se poate frumoasa. Bafta!