anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vine valentine`s day si eu nu sunt prea romantica...mi-e cam aiurea sa ii zic iuitului ursulet sau sa-l iau cu dulcegarii. daca e sa-i zic ceva dragut i-o zic intr-un fel mai funny mai la caterinca dar actualul e super romantic si m-a luat cu scrisori de dragoste si din astea si eu vroiam sa-i iau cv mai funny de valentine s day dar nu stiu daca ar fi bine.am mai vazut intrebari de genul si toti raspundea cu poze cu voi, inimioare, ursuleti..pf astea nu sunt pentru mine.ma gandea sa-i iau o bautura ceva stiu ca adora jackul dar nu exista o sticla mai micuta nu? ca e aiurea sa merg cu una de aia asa mare mai ales ca trebuie sa trec si pe acasa si nush..sau altceva de baut? sau mai era o idee dar cred ca o sa se cam supere:ii iau ceva gen o lumanare si ii zic ca restul cadoului ii primeste cand vine acasa la mine si dupa acasa vad eu ce-i dau dar oricum nu ma culc cu el ca nu e cine stie ce relatie serioasa..pf nu stiu daca ati intels exact..mrg intrebarea e:ce sa-i dau mai funny fara sa se supere?(adica el sa vina cu din astea cu te iubesc si eu sa-i iau cv asa la misto...a si ar mai fi o idee sa-i iau un tricou personalizat cu calitatile lui ca-i place la nebunie sa fie laudatlaughing)fundita:*(suntem de 3 luni impreuna)

3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Pune o poză în ramă cu voi doi! Ar fi frumos. Și ca să fie funny fă un joc, pune in mai multe plicuri bilețele scrise de tine cu sentimente, motive pentru care îl iubești și zii că vrei să jucați un joc, de câte ori de pupă și se poartă frumos cu tine îi dai un plic.

| Kukiux a răspuns:

Tricoul personalizat mi se pare o idee super funny laughing, mai ales ca baietilor le place foarte mult sa fie laudati happy, iar daca nu vrei sa ai contact sexual cu el nici sa nu ii dai asemenea idei sau gesturi, se va simti lasat cu "buza umflata"

| accescrang a răspuns:

Ii poti cumpara o rama foto draguta,cu poza voastra in ea, un c.d cu muzica preferata, un obiect artizanal tineresc si poate chiar si amuzant, o minge de fotbal(daca e genul sport), un ceas dragut....sunt multe cadouri de cumparat pentru baieti.Nu trebuie neaparat ursi de plus si bomboane fondante.Astea le primesc fetelehappy.