Buna Diddy.Si pentru mine cumpararea cadoului potrivit pentru cea mai buna prietena a mea este o mare dilema.Prietenei mele, i`as cumpara un set de argint(cercei, lantisor cu pandantiv si o bratara). Daca nu, ar merge un parfum, dar care sa nu aiba mirosul exagerat de dulce, un urs imens din plus sau pur si simplu ceva de imbracat.Am vazut intr-un mall, niste esarfe super:lungi, cu un fel de nasturasi pe ele.Prietenei mele i`ar place.Bineinteles,o sa ii duc si un buchet de flori si o felicitare.
Succes la gasirea cadoului potrivit!
O poza pe care as pune-o in rama, o bluza noua sau o haina noua sau chiar un parfum.
Pai de ex ai putea sa-i iei cv simbolic si frumos
De ex.eu i-am luat celei mai bune prietene o rama cu o poza cu noi 2 si o felicitare dragalasa...si un ceas de perete impreuna cu 2 pr.de ale mele... dar oricum cert este ca i-a placut
Eu zic ca e o idee buna...se va bucura Succes!:*
Vorbind de la prieten la prietena(amica). as cumpara lucrul de care ea a vorbit pe tot parcursul anului (daca exista). daca nu. o fotografie cu noi2. ramane la un loc de cinste. un parfum. o atentie. o maslina
Pai, eu i-am luat celei mai bune prietene ceea ce ii place. Un set din lant cu cercei din ceva pietre pretioase.Nu a fost chiar asa de scump si i-a placut foarte mult. Daca esti pritena ei inseamna ca sti ce-i place. Da o tura prin magazine si gaseste acel ceva.Succes.
Un CD cu melodiile noastre favorite, un tricou care stiu sigur ca i-ar placea, o felicitare frumoasa si eventual si un set de bijuterii din argint. Doar e cea mai buna prietena a mea
Poi depinde ce s-ar dori ce vezi tu ca isi doreste mai mult... daca e pr ta cea mai buna ar trebui sa stii... si... sa i faci un cadou frumos. din inima
Eu zic ca mai bine iai lua orce ca se va bucura pentru gest oricum si mai ales pentru ca este prietena ta. ps am11 ani nu trebuie sa-mi asculti sfatul meu nu esti obligata. apro po succes
Buna! Si eu eram intr-o dilema foarte mare pe acei tema, bine si inca sunt( chiar daca am cumpărat cate ceva parca nu e de ajuna), eu i-am luat prietenei mele un lănțișor cu best friends, dulciuri împachetate foarte frumos ( iubim dulciurile si mda...
ralluca15lp întreabă: