Vede si ea situatia din afara si gata crede ca e viata buna. Pacat e ca uita faptul ca odata ce parintii sau iubitul sau orice o intretine, va pleca, va ajunge sa faca treaba cea mai de jos pentru strictul existentei, neavand studii.
Ignor-o, las-o pe ea cu aceste ambitii de viata, tu o sa-i fluturi banii pe la nas peste ceva ani, si mai vedem atunci de ce merita `sa te stresezi atat`
Sa nu le mai bagi in seama. Daca vrei sa ajungi cineva in viata asta trebuie sa te scapi de toti ratatii din viata ta, petnru ca altfel te vor trage in jos si nu vei putea realiza nimic.Eu sunt la liceu si m-am folosit de principiul asta si m-a ajutat foarte mult. Timpul tau el limitat, nu til pierde cu oameni care sunt in potriva ta sau care nu te inteleg.Tu trebuie sa-ti continui ceea ce ai inceput pentru a ajunge undeva.
Sa te mariti si sa faci copii nu e greu deloc, intrebarea e ce faci dupa aia? Cu ce ii intretii? Poate doar daca te mariti cu un baiat de bani gata ca tot e la moda...
La un moment dat se vor vedea rezultatele muncii tale.
Nu le baga în seama, au 20 de ani.Degeaba ai copii si esti "fericită" daca nu ai cu ce sa te intretii si ai viitorul periclitat.
Continua sa înveți, termina facultatea, ia-ti un job decent si dupa gandeste-te la copii si familie.
Poate acum situatia e alta, dar in curand roata se va intoarce.
Daca gemenii ei au 3 ani si ea 20 ii purta in pântec la vârsta de 16 ani.
Si-a distrus viitorul.
Nu stiu daca e căsătorită cu tatăl copilului dar daca e cel mai probabil se vor despărți si nimeni nu ar vrea sa ia o c. urva ce a rămas însărcinată de la o varsta asa frageda.
Invata si cladeste-ti un viitor, nu baga de seama ce spun altii.
Fara o educatie adecvată si minte nu faci nimic.
Sau daca faci nu poți sa te ridici vreodată la nivelul unei persoane ce a invatat in tinerețe si a ajuns sa faca o facultate si sa aibă un viitor asigurat. '
Părerea mea este cam așa: școala are un rol foarte important în dezvoltarea caracterului personal, cât și îmbunătățirea în domeniul propus (sau puțin din fiecare). Există o întrebare. Ce faci după terminarea școlii? Liceul, apoi alte două facultăți(cum vrei tu), iar pe parcurscel mai probabil vei avea un loc dar muncă din care să câștigi bani. Știi? Există niște "faze ale vieții". Unii se mulțumesc fericiți în tinerețe, alții se străduie să ajunga cât mai la bătrânețe cât pot. Femeia aceea de care spune colega ta că e fericită, probabil se mulțumește doar cu ce are în prezent și valorifică doar prezentul. Nu știu cine e sau cât de adevărat este, dar e strict viața ei. Fiecare vede fericirea într-un anumit fel, în cazul ei, îi place "libertatea".
Te sfătuiesc să nu o asculți pe acea colegă a ta în privința acestui aspect. Greșește. Nu realizează că fiecare are propriul fel de "a fi fericit" și la tine cred că fericirea constă într-o viață liniștita, lipsită de probleme financiare și cu viitorul posibililor copii asigurat din timp. Să știi, dacă cineva e mai mare decât tine, nu înseamnă neaparat că orice ți-ar spune tu ești nevoită să îi asculți (când trebuie)... Eu unul sunt pus deseori în postura de "a ceda", chiar dacă știu că am dreptate 200%, doar de dragul prieteniei cu ceilalți. Zi-mi, te rog, dacă ți-au folosit acestea!