anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre Intersport? Mi mi se pare o prostie sa dai 2-3 milioane pe niste turcisme. Adica sunt putin mai bune decat cele din Obor de exemplu, dar de 100 de ori mai scumpe. Intr-adevar, sunt si unii adidasi care merita banii, dar sunt putini.

7 răspunsuri:
| măcheamăăăî a răspuns:

Intersport=magazin de oameni care n-au ce face cu banii.

| euuuy a răspuns:

Chiar daca sunt fabricate in Turcia au alta calitate fata de cele din obor pentru ca asa este cerut de catre marca. Sunt si electonice de la firme cu renume fabricate in China, dar calitatea este la fel de mare ca cele fabricate in Germania.

| Carmen100 a răspuns (pentru euuuy):

Doamne fereste, normal ca sunt mai bune decat in Obor, nici nu poti sa le compari!

suntserios
| suntserios a răspuns:

La intersport sunt lucruri originale nu poti sa le compari cu chinezarii si alte fake uri, de aia sunt scumpe.

| maddy673 a răspuns:

Nu sunt de acor cu parerea ta ...la inter sport toate articolele sunt originale...nu sunt turcisme isi merita banii happy
asa ca mai bine documenteaza-te inainte de a comenta...dar in fine este doar parerea ta, fiecare are dreptul la o parere proprie...hee hee

| Alexxandra256 a răspuns:

Da stiu si eu cred acelasi lucru
FUNDA?

| razer007 a răspuns:

La Intersport gasesti cele mai bune articole sportive din Romania! Toate produsele sunt de o calitate foarte ridicata! Eu am facut 6 ani de handbal profesionist si echipamentele sportive pentru antrenament mi le luam numai de acolo!