Pai, m-am acomodat bine, iti recomand sa fii mai tupeist, gaseste-ti cativa prieteni in situatia ta, daca sunt si incearca sa va faceti si voi un grup. Daca nu, baga-te in seama cu cei din alte grupuri, dar nu face glume proaste sau sa exagerezi.
M-am acomodat in cateva saptamani, cel mult.
Pai daca nu te bagi in seama si astepti sa vina lumea la tine... ma tem ca nu se vor intampla multe.
Ce esti asa ingamfat? Chiar toti, dar toti se cunosc? Trebuie sa fie 2-3 care se simt la fel ca tine.
Ai abia o luna si au mai ramas 4 ani fara o luna. Hai, nu exagera.
Si la mine era cam aceeasi situatie. Majoritatea se stiau intre ei dinainte, ba chiar erau prieteni, pe cand eu cunosteam doar un singur coleg. Nici eu nu sunt genul care sa se bage in seama, dar nici n-a fost nevoie. S-au bagat ei in vorba cu mine. Am socializat cu cate unul, ne-am mai intalnit prin oras sau pe la pariuri si am mai schimbat doua vorbe si asa mai departe. Treptat, cam prin semestrul doi al clasei a noua, am inceput sa ma inteleg si sa vorbesc cu toti baietii. In clasa a 12-a am ajuns sa fim prieteni foarte buni si sa intreprindem multe activitati impreuna. Acum, la mai bine de doi ani dupa terminarea liceului, am ramas in relatii de prietenie cu doar doi fosti colegi. Cu restul, in cel mai bun caz, doar ma salut.
Nu te ingrijora, nu te ajuta cu nimic sa cunosti multa lume. Daca va fi sa te apropii de cineva, o vei face, daca nu, inseamna ca nu e niciunul demn sa-ti fie prieten.