| Xonia a întrebat:

Voi puteti manca fara paine?

16 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Eu de mica nu mananc cu paine.Paine mananc doar cu sandvisuri tongue

| OanaG a răspuns:

Da big grin, chiar am renuntat la paine, 2 felii pe zi, sunt zile in care nu mananc deloc painebatting eyelashes

| madalicious a răspuns:

Trebuie sa recunosc, ca da. Pentru ca la inceputul dietei nici nu sesizam lipsa painii, in meniu, si era bine, deoarece era o dieta in care nu aveam voie paine deloc. happy Dar la sfarsit am cedat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce anume? normal ca pot

| Veve :X a răspuns:

In unele cazuri da iar in altele nu happy depinde si de mancarebatting eyelashes

tu mananci cu sau fara paine?batting eyelashes

| Tourniquet a răspuns:

Da. Nu sunt atrasa de paine. Urasc painea alba. Mananc doar paine integrala neagra, cu tarate ( facute de bunica love struck).

Pot mananca fara paine in special ciorba si supa si etc.

Tu?

| User a răspuns:

Nu, in afara de mamaliga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Silvia a răspuns:

Da, de mica nu imi place painea.

| OkMaVrei a răspuns:

Eu nu mananc paine nu mancam nici cand aveam 1 an sau mai putin de un an

lolita
| lolita a răspuns:

Da, eu mananc foarte putina paine, asa m-am obisnuit. din pacate nu o am pe bunica langa mine sa-mi faca paine pentru a manca zilnic.

| nikki_6730 a răspuns:

Sigur, nu prea imi place painea.

| gabryel a răspuns:

Eu mananc paine doar dimineata in rest nu pentru ca eu consider ca e un lucru in plus painea. am un tovaras care isi face sandviciuri din cotlete de porc cu pateu sau orice alt gen de carne fara os si pe care se pot pune mezeluri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori am momente in care uit sa mananc paine si rareori se intampla sa mananc paine goala fara sa imi dau seama laughing. Pot sa mananc fara paine, o pot inlocuii cu mamaliga in unele situatii laughing. Dar o mancare e mai buna si mai consistenta cu paine.

| yanny`s a răspuns:

Nu mananc mai deloc paine. doar o data pe saptamana si arunci daca mananc.thinking

| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Nu, mai trebuie ceva pe langa mancare rolling on the floor Ceva pe care sa se odihneasca si mancarea in stomac rolling on the floor

Întrebări similare