Http://www.statusuri.nighttime.ro/
http://www.statusuri.ws/
http://www.statusuri.ro/
http://statusbun.com/
Astea îs cele mai bune site-uri cu statusuri :)
Barbatii nu pacatuiesc cu femei cuminti.
Imi place ca noi 2 ne potrivim in gusturi! Tie iti place de mine si mie tot de mine
3. Am o super reteta de Valentine's Day, o ora de saruturi dulci, 100 grame iubire, o banana, 2 oua, 15 minute amestec, un geamat lung, 10 picaturi de frisca! Ce zici? O facem?!
Ai grija de gandurile tale, ca se vor transforma in vorbe.Ai grija de vorbele tale ca se vor transforma in fapte Ai grija de faptele tale ca se vor transforma in obiceiuri* Ai grija de oriceiurile tale ca se vor transforma in caracterul tau Ai grija de caracterul tau pentru ca el va influenta destinu tau
ce s-ar intampla daca, in loc sa fabricam arme biologice, am hotara sa creem un vaccin care sa evite contaminarea cu ura, invidie si rautate? poate ca acel vaccin exista deja si are la baza dragostea
Numar oile pe mess…daca te-am sarit inseamna k esti kapra
Femeile sunt cele care fac ca barbatii sa fie amanti buni.
O femeie care vrea sa coboare la nivelul unui barbat este lipsita de ambitie.
Pesimistul spune ca nu exista femei oneste. Optimistul o crede.
Orice problema are trei rezolvari: solutia mea, solutia ta si solutia buna.
A fi femeie reprezinta o responsabilitate teribil de dificila, dat fiind, in primul rand, faptul ca are de-a face cu barbatii.
De ziua iubirii o sa-ti acopar cu sarutari pielea catifelata si o sa-ti darui iubirea mea toata…
De ziua iubirii, ingerasule, o sa te port pe aripi de vis, intr-un tinut fermecat, unde nu ajung decat cei cu adevarat indragostiti …
Happy Valentine’s Day, dragostea mea!
Vorbele tale dulci, mangaierile tale, pacea cu care ma invalui, caldura clipelor in doi valoreaza pentru mine mai mult decat toate comorile pamantului. Nu stiu ce mi-ai putea darui mai mult de Ziua Indragostitilor decat iubirea ta. Si nu stiu ce ti-as putea darui mai mult decat promisiunea ca te voi iubi mereu, pana la sfarsitul vietii…
De Ziua Indragostitilor nu-ti voi spune vorbe mari… Un simplu "te iubesc" e de ajuns, pentru ca cuprinde in el un ocean de emotii si trairi pe care doar tu le poti trezi in mine.
Happy Valentine’s Day, iubirea mea!
Poate ca Ziua Indragostitilor a fost creata pentru a mentine vie flacara iubirii si a pasiunii in inimile noastre. Dar fiecare clipa in care razi fericita in bratele mele ma face sa nu am nevoie de o zi speciala ca sa-ti spun cat te iubesc.
Trupul meu se aprinde de caldura trupului tau… si in taina noptii, luminata de vraja a doua sufletele insetate de dor, doar inimile noastre vorbesc… si cat de multe au ele sa-si spuna… Sa ne unim dorintele si sa lasam sentimentele noastre abia inmugurite sa infloreasca…
La multi ani de Sfantul Valentin, iubirea mea!
"Dragostea este efortul pe care il face un bărbat pentru a se mulţumi cu o singură femeie.
Imi place ca noi 2 ne potrivim in gusturi! Tie iti place de mine si mie tot de mine
Cand ma gandesc la infatisarea ta de ingeras buzele mi se umezesc gandindu-ma ca ti-as putea vorbi in soapta, spunandu-ti vorbe dulci… "
Sunt clipe din trecut peste care am trecut...sunt momente in viata care sincer m'au durut.sunt clipe care nu au fost in totalitate uitate.sunt clipe in viata cand nu poti trece peste toate
Eu nu exist Nu am existat. Eu nu rezist. N-am rezistat. Eu nu traiesc, Nu am trait. Insa iubesc, Cum n-am iubit!
Te iubesc la nebunie ca un tort pe farfurie, te-as manca cu lingurita si ti-as saruta gurita
Fericirea-i cantarita in baloane de sapun...ele se sparg cand visele ti se prefac in scrum...Nu pierde vremea acum si ia aminte la ce spun:Gandeste-te la ce-ai vorbit iar apoi intreaba-te : "Alta m-ar mai fi iubit?! "
A fost o data...asta nu inseamna ca va fi mereu."
O sa iubesc ce-mi place.O sa uit ceea ce ma doare.
Eşti primul meu gând înainte de a mă trezi şi eşti ultimul meu gând înainte de a mă culca…
Dacă pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te Iubesc şi este ceea ce simt pentru tine ar trebui să te uiţi afară să vezi că a început să ningă…
Te iubesc pentru că exişti, te iubesc pentru că mă faci să râd, te iubesc pentru tot ceea ce eşti tu, TE IUBESC pentru că TE IUBESC!
Mi-a fost dat să iubesc de două ori în viaţă: prima oară te-am iubit pe tine, dar a fost o greşeală şi a doua oară este că încă îmi iubesc greşeala…
Dacă vei sta pe gânduri şi te vei întreba, de ce trăieşti un tainic glas îţi va răspunde: să lupţi, să speri şi să iubeşti
Gura ta alaturi de-a mea se transforma intr-un sarut! Un sarut
de-al tau e un vis, un vis pe care eu il iubesc! Te iubesc si te voi
iubi mereu, iubirea mea, dulcea mea iubire… "
Ar trebui sa te denunt pentru trafic de droguri! Dar nu o fac pentru ca sunt dependenta… si as murii fara o doza zilnica din sarutarile tale! "
Ochii mei de un ocean mare vor sa te priveasca, buzele mele tanjesc dupa sarutarea ta, si inima mea cu un suflet mare vrea iubirea ta, ce zici imi poti oferi astea? "
IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierul…
Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu! "
Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare… "
Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu! "
Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare… "
Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire…
Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul… rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iub
Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea. Te iubesc!
Cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea, pasiunea, tandretea, cauta implinirea… Cauta si te vei regasi gasi acolo, foarte aproape de inima mea…
Sa ai curaj sa risti pentru adevarul din inima ta, dar sa nu te minti cand il asculti
inger02 întreabă:
00SweetTweety00 întreabă: