| NoemiLorena a întrebat:

Vreau sa invat cum sa ma doara in cot de toata lumea.(Gen sa fiu rea,sa nu fiu disperata dupa un baiat,sa fac sa ma ocoleasca toata lumea)
Mda,si daca o sa pui un raspuns gen:Fii asa cum esti,sau De ce ai vrea sa fii asa?, Atunci nu comenta.Am problemele mele si vreau sa fiu asa, ok?

7 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Aici esti pe un site puplic, nu tu decizi ce raspunsuri primesti.
Nu iti convine, ignora-le.
Ce vrei tu nu se invata, e un temperament care se atreneaza.
Daca prin asta vezi o rezolvare sau ori ce altceva, antreneaza-ti creierul chiar de astazi!

| Violleta2022 a răspuns:

Tu esti hermafrodit?
Ti-ai pus poza de barbat si nickname de femeie. De ce?
Te rezprezinta cumva poza?

| missfatadelatara a răspuns (pentru Violleta2022):

thinking

Poate e transexual omul, de unde să știm.

| OldSoul a răspuns:

Ai problemele tale, putem intelege.

Problema e urmatoarea, nu exista o cale sa te schimbi asa, brusc, trebuie singura sa-ti dai seama unde ai gresit si cum trebuie sa faci.
Daca ar exista aceasta cale miraculoasa prin care sa te schimbi instant, toate persoanele s-ar schimba foarte rapid, si cel mai probabil toate persoanele ar fi lipsite de bun simt si empatie.

Daca vrei cu adevarat o schimbare, trebuie sa lucrezi singura cu tine, astfel incat aceasta sa fie posibila.
Daca vei urma orbeste unele reguli vei ajunge o simpla marioneta, iar asta-ti va creea mai multe probleme decat ai acum.

Totul se face cu limite, extremele sunt rele, trebuie sa stii sa faci echilibru, sa stii cand trebuie sa fii rea, cand trebuie sa fii buna.

Daca vei fi in extrema cea rea iti vei face singura rau, atat tie cat si celor dragi.

Asa ca mai bine scrie pe o hartie o lista cu reguli pe care ar trebui sa le urmezi pentru a-ti rezolva problemele, si desigur urmeaza-le.

| Nemessys a răspuns:

Presupun ca doresti asta din cauza unei experiente neplacute. Of. urasc societatea din ziua de azi... -_-. Motivul? Cites-ti intrebarea. happy

Treaba e simpla, nu fi rece. ignora-i pe toti. happy Daca cineva te saluta, tu poti sa-i ignori. Insa te rog un lucru. nu le face rau altor persoane sau sa fii prea dura cu unii doar din cauza anumitor experiente din viata. Adica serios. daca X te-a suparat in prezent cu ceva, atunci de ce peste 2 luni sa te razbuni pe Y? Nu are sens. Deci cel mai bine ar fi sa devii anti-sociala. Asa nu ai sanse sa te atasezi de nimeni prea mult incat sa suferi.

| Nemessys a răspuns (pentru Nemessys):

Apropo si eu sunt la fel ca tine. In sensul ca ma atasez mult prea repede de persoane si daca incep sa vorbesc cu cineva timp de 2 saptamani apoi nu mai vorbim deloc, sincer m-ar durea. Asa ca... pentru a evita asta, am devenit mai anti-social. Mai ales cu fetele. happy Imi este mult mai bine asa. Decat sa stau sa ma bag in seama cu toate proastele si apoi sa sufar din nimicuri din cauza lor, mai bine raman singur si daca ma baga una in seama, sa o ignor. Deci la fel iti recomand si tie sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte simplu.
Îți ridici standardele și atunci restul ori te vor enerva, ori te vor plictisi. Sau ambele.