| LaLii a întrebat:

Vreau sa invat sa fiu rea si indiferentahappy...Cine doreste sa ma ajute cu niste sfaturi.are funda!

Răspuns Câştigător
| Iullyka_7527 a răspuns:

Pai. daca nu simti ca esti asa. nu e prea bine sa fii asa. si eu sunt "cuminte" sa zicem asa. si darnica si las de la mine. si eu as vrea sa fiu mai dura. da. nu`mi prea place. daca vrei sa fii mai rea. fi indiferenta. comenteaza. sa fii tare sa ziceam asa... adica dura. si multe altele. poti sa te imbraci stil rock/hip-hop...[succes]love struck.

5 răspunsuri:
| oAnna a răspuns:

Eu zic ca e o prostie sa fii alta persoana decat ceea ce esti si odata si odata tot o sa te dai de gol in situatii mai dificile.

big grin fii asa cum esti

| happy_7964 a răspuns:

Pai in primul rand gandeste-te daca merita si apoi nu mai pune intrebari prostesti! Daca vrei sa fii rea sau indiferenta reusesti foarte bine si fara un gram de experienta. Rautatea si ignoranta le avem in sange. Ar trebui sa invatam sa le controlom, in schimb...

| aleniram a răspuns:

Tu ești om.Tot ce caracterizează rasa umana este, bunătatea, umanitatea din fiecare, latura lui pozitiva. Învățătura religioasa ne învață sa nu fim stânci, ci oameni, sa ne ajutam, sa nu trecem indiferenți prin viata. Nu neg ca-n societatea actuala aceste lucruri și-au pierdut încărcătura emoționala și au devenit de multe ori țintele ironiilor. Dar de ce sa îngroşi tu rândurile celor care nu merita încadrarea în "ființe umane"? Sa fii rea, este cel mai simplu, sa fii indiferenta este și mai ușor.Nu-ți trebuiesc îndrumări. Sa fii bun, sa fii alături de cel de lângă tine este mai greu. Aici iți trebuie puţina învățătura, să știi să spui un cuvânt bun să dai un sfat înțelept. Trebuie să dai din puținul tău timp, din puțina ta agoniseală ...Este alegerea ta. Sa nu faci nici un efort sau să te implici în tot ce poate duce lumea asta pe o traiectorie buna. Alegerea ați aparține.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau acelasi lucru. De ce toata lumea zice ca nu e bine? E foarte bine. Daca esti rece si dura nu inseamna ca esti inuman inseamna ca iti poti urma drumul in viata mai usor, fara obstacole emotionale. Fata asta nu vrea sa invete sa dea cu piciorul in caini slabanogi fara sa ii fie mila, ci vrea sa invete cum sa treaca peste sentimentele rele, gen ura, invidie etc cu nepasare. Vrea sa invete sa nu puna totul la suflet, vrea sa invete sa nu ramana atasata de persoane care nu ii merita atasul. Din punctul meu de vedere nepasarea se acumuleaza in timp prin execitiu. In primul rand trebuie sa constientizezi un lucru : nimeni nu te adora, nimeni nu e legat de tine, te pot alunga toti oricand vor, iar daca pleci de langa ei te vor uita.
Am experienta. M-am mutat des din oras in oras, am invatat ca legaturile de genul colega de banca sau vecina de mai jos iti este prietena atata vreme cat sunteti impreuna, odata ce pleci te va uita, te va suna atunci cand isi va aimnti, dar viata merge mai departe si nu are rost sa intorci capul in spate pentru ca atunci nu vei vedea ce este inainte. Oamenii pot fi reci fara sa isi dea seama, iar atunci aproapele lor sufera. Trebuie sa inveti sa nu iti faci aluzi la prietenii sau relatii pentru ca pot disparea usor. Evident exista si relatii stranse si puternice care dureaza, dar nu poti sa le identifici decat atunci cand le pierzi. Asa ca cel mai bine este sa ai incredere in tine, daca lumea zice ceva este alegerea ta daca crezi sau nu. Esti tu si nimeni nu te poate schimba. Esti tu si daca vrei nu te poate clinti nimic, nimic nu iti poate schimba parerea asa ca poti mentine pe drumul tau. Esecurile trec, succesele la fel, asa ca tine de tine daca este imporatnt sa te consumi pentru un eveniment sau nu. Fi neclintita, fa fata la respingeri, fi tu insati cea mai buna prietena a ta, bazeaza-te pe tine, nu neaparat pe altcineva. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai incredere in oamnei, sau sa nu isi faci prieteni, dar trebuie sa te uiti atenta atunci cand vine vorba de lucruri care pot duce la suferinta. Sa fi dur inseamna sa ai incredere in tine nu sa fii un criminal. Sper ca te-am ajutat, si eu incerc sa fac acelasi lucru si mi-a luat ceva vreme sa acumulez tot ce stiu.

| Kitty1212 a răspuns:

Si eu incerc asta, adica multe persoane mi-au zis asta ca trebuie sa ma schimb insa imi este foarte greu dar iti pot impartasi ceva: incerca sa fi rea doar ca cei care merita si inca ceva sa nu te bazezi in viata decat pe familie(mama, tata, frate/sora) si pe cei mai buni priteni ai tai atat!