anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu statusuri in care este vorba de zambeteeebatting eyelashes Dau funda love struck

3 răspunsuri:
| raliu98 a răspuns:

-am invatat sa plang cu zambetul pe buze
-Cat de dor imi poate fi de ochii tai fantastici, de zambetul tau fermecator, de pielea ta fina, de sarutul tau divin! imi lipsesti enorm!
-Chiar si atunci cand esti suparat, zambeste! NU sti niciodata cine s-ar putea indragosti de zambetul tau
scuze am gasit numai de dragostelaughing
-zambetul este inima ta, prin el iti arati iubirea

| VIPER a răspuns:

Te uiti la mine vrei, un pumn in dinti si-ti ieirolling on the floor
cei drept este vorba de zambete.

| Rux_4388 a răspuns:

Mai stii? iti placea sa o vezi razand ea tot cu zambetul a ramas tu tot cu ea in gand 2)In spatele zambetului meu e ceva ce nu vei intelege niciodata 3)Daca pentru un moment ai crezut ca o pti distruge uite-o acum zambeste si e dulce 4) nu e trista deloc zambeste suav are privire de foc e dulce si o iubestii stii bine dar ea nu se mai gandeste la tine 5)zambetul ei de copil nu se razbuna te face sa te simti cel mai puternic cand o tii de mana 6) fa ca zambetul tau sa schimbe lumea nu lasa lumea sa schimbe zambetul tau 7)Zambesc pentru ca asa imi sta mie bine zambesc pentru ce simt pentru tine zambesc pentru amintirile ce au trecut zambesc ca poate intr-o zi va fi ca la inceput 8) si iti amintesti de ea? o atingere fina un zambet inocent ca o raza de lumina 9)Toata judecata unui barbat nu valoreaza cat zambetul unei femei 10) e atat de dulce cand o strangi la piept e asa de frumos cand tu ii zambesti atat de fericita cand ii spui ca o iubesti 11)de cate ori ma vei privii cu ura si maine de atatea ori iti voi zambi cu atata ura... FUNDA?:X:X:X: