| Maria1o a întrebat:

Vreau si eu un sts.sau mai multe (asa cre sa atinga inima cuva:p)

Răspuns Câştigător
| moniii a răspuns:

Sa fiu respectata de tot ce aveam in cap.insa astea de inaltimea mea nu se prea batstraight facetrebuia sa ma descurc in lumea mea! regula nr 1:Ai grija doar de pielea tawinking

Doar ea te intelege Atunci cand esti cu ea te face rege.hee heeK intr-o poveste fara sfarsit. Care te face sa-ti doresti sa o traiesti la infinit.:X!

Nu exista placere mai mare decat sa fii fericit in fata persoaneLor care te’au ranit fara masura!

Cautã acea persoanã care sã te facã sã zâmbesti …e suficient un zâmbet ca sã se facã luminã într-o zi întunecatã!

Vreau sarutul tau de catifea in noaptea asta vreau sa simti cum bate inima :X

Pt. unii frumoasa pentru.altii urata.pentru.unii dulce pentru.altii copilaroasa.de unii iubita pentru.altii nesuferita.de unii apreciata d altii criticata.asa va fi mereu si asta sunt EUbatting eyelashes.

Numai ca… vezi…tu… Fac strict ceea ce imi place! N-o sa las nimic de la mine, Mai bine lasa-ma tu in pace!; x

Le pui conditii, la toti care te vor Uita-te, dar nu atinge si uite asa tu ii omori

Erau zile in care totul mergea bine Sincer nu am vrut sa se termine Acum chiar daca imi este greu Te port in gand, te port in gand mereu

Buzele tale acum sarut-o poza-n care noi doi Mana de mana nici nu visam ca iubirea doare

De cum incep sa te vad iar color Trecem la pasul urmator Pe crestet pe Bubico Da acum l-ai trezit si dansezi cu lupu iubito

Sa stii ca e despre ce faci E despre cum faci Despre cum te-mbraci Cum se uita ceilaltzi Cand mergi elegant, incet, apasat

Poza lu Flo; x De parca n-ar fi clar E vara iar E marfa rau Au iesit pizdele afara peste tot, helau

La brat cu prietena mea, Toata lumea intoarce capul dupa ea, Te sparge felul in care zambeste, Ea ma iubeste pentru ca o duc la mall, \:d/

la cererea lui fratioara:X…… Iubesc raza mea de soare Urasc picatura de ploaie Si ma doare Am invatat sa iubesc prost Sa urasc frumos chiar fara rost!

Sper ca n`ai lasat prin masina vreun fir Ea nu e blonda si iarashi greshim :X

A claxonat o masina beton, se grabeste papusa I se aud tocurile, se deschide usa Vorbeste ceva, se-apleaca sa urce`n masina Dupa care dispare usor se pirde`n limuzina!

Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.

Am cea mai buna prietena Din intreaga lume Imparte cu mine si rele si bune Parca ar fi cu mine din acelasi sange. Pentru mine plange; x.[pentru ca te iubesc:X...si esti fratioara mea:X

–> MiNoReLe AStea`s BunE De ToT. Au inEbUniT tOti BaiEetii De La BlOkk ) x

Realitatea bate si platoul de filmare…Viata e frumoasa fara efecte speciale; x

–> ●Vreau sa-ti ofer mami tot ce ti-am promis Vreau viata ta reala sa fie de vis! ● ●SeXTasY:devil)●Prietenia`love struck!—>Incredere si respect`love struck!|

Nimeni nu stie, cum te simti, nimeni nu e acolo, care sa te inteleaga, ziua a fost intunecata, sh singuratica, scrii "AJUTOR`!" cu sangele tau, chiar daca de fiecare data doare`!straight face >big grinbig grinbig grin! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.love struck! ♥"

"♥ Daca ar fi totul exact asa cum iti doresti, nu ai mai avea pentru ce sa lupti, sa speri si sa iubesti love struck! ♥"

"♥ Stii si tu, au trecut momentele...Doar eu si cu tine love struck Ia spune, iti mai aduci aminte? love struck. ♥"

"ti-a zis ca nu se mai poate? NU o lasa sa plece. Stii ca ea este singura care te intelege. Iuubestee`o. Fa`o sa uite ca ai fost"

"♥ Sentimente uitate! Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti, cu ea, candva, demult? straight face sad.♥"

"♥ Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri blushing! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.love struck! ♥"

"♥ Daca ar fi totul exact asa cum iti doresti, nu ai mai avea pentru ce sa lupti, sa speri si sa iubesti love struck! ♥"

"♥ Stii si tu, au trecut momentele...Doar eu si cu tine love struck Ia spune, iti mai aduci aminte? love struck. ♥"

"ti-a zis ca nu se mai poate? NU o lasa sa plece. Stii ca ea este singura care te intelege. Iuubestee`o. Fa`o sa uite ca ai fost"

"♥ Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri blushing! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri

Sentimente uitate! Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti, cu ea, candva, demult?

ok ai cateva big grin daca mai vrei iti mai dauwinking:*
fundabatting eyelashes?

1 răspuns:
| Maria1o explică:

Mz.:*:* dar daca mai ai nu ma supar daca imi mai daitonguebig grin