1. Spune-i Spune-i cand ai sa-l vezi ca sunt fericita ca mi-e bine ca trecutul e doar o amintire spune-i spune-i ce crezi ca nu-mi gasesc in viata niciun drum, K plang de dorul lui.Si viitorul e ca un fum de la plecarea lui dar spune-i ca ti-am zis toate astea printre lacrimi
2.Esti tu. Dar mai bine nu ai fi.Sunt eu.Mai bine nu te-as iubi.Noi.Raamasite dn doi.Voi.Niciodata nu veti putea fi ca noi.Si te voi iubi Pana soarele va rasari. Te voi saruta.Stiu ca n`as putea. te-as imbratisa Te rog Mai apari o data in calea mea
3. ti'am indurat prea multe acum fa ce vrei hai, uitama si gta. fara lacrimi si regrete asta e soarta:X
4.Cu indiferenta ta. m`ai facut mai tare. Acum nu`ti convine dar incet. incet. calc pe urmele tale. Si abia acum vezi si tu ca indiferenta doare.
5. N`ai sa mai gasesti una ca mine.
N`am sa mai iubesc unu` ca tine. xD. Degeaba incerci sa schimbi ceva Te doare.
ramai doar o E r o a r e. >:
Te urasc si chiar daca m-ai facut sa sufar inima mea tot te iubeste :X
Ceva ma face sa te urasc... Dar nu pot caci inima mea inca te iubeste :X
Aici gasesti tot felul de statusu-ri, doar rabdar trebuie sa ai ca sa cauti :D http://www.statusuri.ws/search/despartire+si+ura
Cand ingerii vor blestema pamantul, diavolii se vor inchina si muntii se vor muta din loc, atunci eu te voi uita...
Hai sa ne impartim lumea...luna mie, stelele tie..., oceanul mie. Dar mai bine totul tie si tu mie
Dragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale: chiar daca pleci, urmele-ti raman acolo.
daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu
In inima mea se lupta un sentiment de iubire cu unul de ura, suferinta mi-este grea dar tot te vreau in inima mea
Http://www.citate-celebre.com/ hi! S-ar putea sa gasesti aici ceea ce cauti! Succes!
* să asculţi de alţii şi să crezi în minciuni, să renunţi şi să îţi bagi pl în ele promisiuni, să fii trădată de iubit fără niciun rost şi după aia să realizezi cât de proastă ai fost! *
* o să îţi pară rău când vei realiza că ai pierdut-o pe unica ce te iubea. *
* minte-mă că mă iubeşti, te voi minţi că îmi pasă! *
* spune-mi când te doare şi o să te anunţ când o să inceapă să îmi pese! *
* nu-mi da sfaturi, ştiu să greşesc şi singură! *
* ochii care te priveau cândva cu atâta dragoste, acum plâng şi se uită în altă parte. *
* acesta este momentul în care speranţa moare, iar coşmarul începe! *
* e prima zi din restul vieţii mele! *
* aerul din jurul meu e greu ca într-o cuşcă şi mă simt ca prinsă într-un camuflaj al minciunii. *
* oamenii pe care credeai că-i cunoşti, acum sunt străini...vise la care sperai, acum sunt amintiri! *
* cea mai grea lovitură în sufletul meu este să mă simt în plus acolo unde altădată eram totul! *
Elllliiii întreabă: