Nimeni nu a auzit de el. După numele dat de tine nu a auzit nici Google nici Insta
Mustaret Angelo.
Google raspunde: Se pare că nu există potriviri prea bune pentru căutarea ta. Nici el nu stie, nici eu.
antreprenor.ai
inteleg ca este un site, nu o firma: https://www. antreprenor.ai/ al lui Angello.
Probabil. Dar nu apare nimic pe Google despre el. Asa cum l-a scris cel care a postat.
Asa am cautat si eu si nu apare. Dar tot in intrebare are "antreprenor.ai" si am mers dupa ala.
Hgo e un bot amarat care face reclamă la ceva mizerii.
Se pare ca nimeni din cei care ti au comentat pana acum nu il cunosc si nu au lucrat cu el, dar totusi ti au lasat un comentariu ce pot sa ti este ca omul nu e tepar, dar nu stiu cat de bun este in domeniul in care activeaza. la kickboxing era bunicel, dar la "afacerea" asta in care este acum ( ceva legat de un mentorat de trading parca ) nu stiu cat de priceput este, dar sigur nu e tepar, e baiat legit
Similar cu: ați auzit de baci Kevin din Nătăfleții de Câmpie, kevin.ai. A uitat doar cunoscutul slogan pescăresc pentru lipsiții de erudiție: " Doar astăzi, și numai astăzi vei putea beneficia în mod GRATUIT de cele 100 de idei incredibile de a face bani cu adevărat. Oferta este limitată".
Asta e ala de isi batea joc Silviu Faier intr-un video? Hahahaha.
Sa ne fie destul de clar. Oricine vinde cursuri despre cum sa te imbogatesti... o face doar sa pacaleasca prosti sa ii cumpere cursul. Cred ca e destul de logic
petruraul întreabă: