| wqwqwq a întrebat:

Am 15 ani si ma pricep la magie. oare as putea inchiria o sala si sa dau o reprezentatie (5-10 lei biletul)? voi ce credeti?

5 răspunsuri:
| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Nu cred ca ai iesi in profit.
Daca inchiriezi o sala sa spunem cu 200lei/ora si tie iti vin la spectacol 10 oameni (fiind primul tau spectacol).Si biletul il vinzi cu 10lei.10*10=100lei.Nu ai niciun profit, dimpotriva iesi in minus de 100 lei! Eventual poti face la tine acasa si atunci chiar ca iesi in profit! Apropo sa le dai si ceva sa manance (ca sa vina data viitoare mai multi)
Si daca vrei sa faci bani poti vinde pe site-uri lucruri care nu iti mai trebuie!

Sper ca te-am ajutat!

| Lora1 a răspuns:

Da de ce nu? Daca chiar ai talent la magine totul e posibilwinking Doar ca inchiriatul la o sala de costa destul de mult :s Si daca faci rost de o sala trebuie sa faci si niste fluturasi cu ora, data, ce se va intampla, unde se va intampla, cat costa, etc...

| Nessie a răspuns:

Pentru pretul asta trebuie sa fii foarte buna si sa oferi publicului un show de exceptie. La varsta asta nu prea poti pentru ca sunt mult mai multe chestii de care trebuie sa te ocupi pe langa inchirierea unei sali.( trebuie sa informezi si primaria, sa le oferi un procent din castigul tau, altfel te vor lua politistii si vei avea de platit o amenda usturatoare).
Recomandarea mea este sa te experimentezi pana ajungi la varsta de 18 ani si poate atunci te vei descurca sa te ocupii de toate aceste treburi.

Succes!

| Arh123 a răspuns:

Depinde ce stii sa faci ca asa stiu si eu vreo 30 de trucuri cu carti mai stiu si cu un ghem de ata trebuie sa stii trucuri bazate

| DrugFree a răspuns:

Mdea, nu uita ca nu conteaza numai trucuri/smecherii. Cand eram mic, am mers la un spectacol de magie ( se spunea ca e tare, ca e cel mai frumos, dar din pacate nu avea nici macar un soricel.)Nu uita, majoritatea oamenilor cumpara bilete cand aud de camile, serpi, caini etc. E prea greu pentru a inchiria o sala, pentru ca daca dai 100/200 lei pe ora si platesti si la primarie, s-a dus dracu tot profitu'. Cel putin nu trebuie sa fii nu mai tu, trebuie sa stii sa organizei calumea, fiindca (fara suparare) nimeni nu v-a da 5 lei pentru un magician cu trucuri cunoscute. Nu face acasa la tine, nu ai loc, iar o pun pariu ca o sa vina doar cunostinte. Daca ai curte mai merge, dar daca stai la bloc nu prea merge. Conteaza si cat dureaza show-ul, adica o ora numai cu magie devine o ora lunga si plictisitoare. Daca ai nevoie de mai multe detalii ma contactezi prin mesaj privat, daca ai nelamuriri. O zi buna!

Întrebări similare