Nu o sa moara nimeni
si nu o sa se termine
gandeste-te ca ei tot spun pe facebook de episodul special de Craciun si chestii...
si nu bomba aia care era pe anca a explodat ..era alta in padure si aia a explodat.
Bine ca la intrebarile astea se raspunde, dar la cele pe care le pun eu nu se raspunde mai niciodata! E UN SERIAL! si ce daca vor muri, la urma urmei, actorii tot in viata vor fi! nu mai incarcati TPU cu intrebari fara noima, conversationale si nimic in plus, de multe ori am cerut ajutor, si NU AM PRIMIT! sunteti ingrozitori cand vine vorba de pariu cu viata sau vampirii vostri! tara asta o sa ajunga la mila europenilor, la mila lu' Obama! nu-i vina lui basescu pana la urma ca noi suntem imbecili, noi suntem, ca tratam viata ca pe un film, nu suntem deloc inteligenti, macar atat cat sa ne dam seama ca o viata buna vom avea daca vom munci nu daca ne bazam ca o sa ne cada o caruta de bani din cer! Traim in Romania, tara alora incompetenti!
Nu,si ei au murit au iesit din serial pentru ca au avut probleme in familie sau altceva.
Funda plz?
Sincer, ar cam trebui s-o lase balta cu serialul asta! E prea static, desi au voci bune.Pana la sfarsitul acestui serial probabil toate personajele vor fi rapite, torturate, ranite, unele omorate, bete, drogate, blah blah.Parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni. La inceput ma uitam, apoi m-am plictisit.
Păi,sezonul 4 este ultimul sezon din serialul Pariu cu Viaţa.S-a şi filmat deja ultimul episod din serial.Pe pagina oficială a serialului,s-a anunţat deja că-i ultimul episod,dar s-a spus că poate va mai face un nou film cu Criss,Vlad,Alin, Dorian, Alexia, Dima, Liviu şi ceilalţi... Fundă
?
UnchiulRamiz întreabă: