Nu merita, la 750 kg, nu vei scoate mare lucru, suna-ma cand poti, iti lasa-i mesaj in privat
Fost manager de transport aici, am lucrat cu mii de soferi de la dube la TIR-uri si cu mai multe burse de transport. Ce vrei tu e iluzie. Nu o sa faci nici 10 lei. Abia daca se mai gaseste de munca pentru astia cu 3, 5 tone, tu cu remorcuta aia agatata de masina maxim sa cari balegar, moloz si nisip. Altceva no chance.
Iar ca sa iti raspund la intrebare, da, merge si cu PFA dar "afacerea" in sine nu ar avea succes. Nici abonamentul pentru bursa de transport nu l-ai scoate macar. "exista vreo posibilitate sa prind curse de pana in 500-600kg?" slabe sanse. In ziua de azi oamenii care au greutatea asta de carat chiar daca e volum mare, le baga la grupaje pe TIR-uri ca sa iasa mai ieftin.
Daca zjci tu, asa o fiii...nu te cntrazic.dar exista o farama de speranta. vreau sa muncesc, nu cersesc nimic nimanui, vreau o sansa, nu cred ca totul e un joc, s-au altceva..am infrastrustura, cat de mica este..muncesc..iar balegar, moloz ori misip s-au ce visezi dumneata, niciodata nu am sa umilesc in asa hal sa imi bat joc pentru cativa banuti, stricand obiectul muncii, poate doar dumneata.
Sa imi zici si mie ce bani ai facut peste vreo 6 luni asa din carat pietre pretioase sau ce ai tu impresia ca o sa te plateasca lumea sa transporti cu remorca de 750kg. Da reply aici peste 6 luni.