Mai Ianuss, pe piata muncii din Romania, majoritatea angajatorilor cer macar liceul. Acum nu e bătut în cuie asta. Cam dificil să găsești ceva cu 8 clase fara munca fizica, dar nu imposibil. Mereu exista cate ceva. In ce privește atitudinea și auto-considerarea ta că ești "leneș", îți recomand să îți revizuiești atitudinea. Poți avea 4 facultăți și 2 maștere, însă dacă te consideri "leneș" nimeni nu te va angaja vreodată. Nu se poate trăi așa. Nu vrei să știi ce mândru ai fi de tine pentru primii bănuți câștigați prin propria ta muncă. Exista variante multiple. Eu zic sa vezi lucrurile altfel. Viață e frumoasă. Și tu poți să faci lucruri ca și alții. Ai încredere în tine și devino muncitor și vei avea rezultate. Baftă.
Oh c'mon man. Chiar și nevoie de răspunsuri sau de plictiseala îți bați joc de noi, cei care facem tot posibilul să îți oferim un răspuns care sa te mulțumească?
Argumentează de ce ar trebui sa o evaluez la un nivel superior? Când am impresia că din plictiseala pui întrebări degeaba?
Oh, te rascocorasti? Te simți atacat? Departe de mine domnule. Ți-am răspuns frumos la cealaltă întrebare "cu ce sa faci sa fii frumos". Chiar am fost cât se poate de amabil și onest.
Îmi cer și eu scuze daca te-am deranjat cu cuvintele mele. Nu a fost cu intenție. Te rog să-mi accepți scuzele.
"am iq sub medie si depresiv antisocial si 8 clase si sunt si lenes "
rămâi acasă, faci un bine societății!
Cu atâtea bube'n cap, cred că mai degrabă ar trebui să plătești tu angajatorul ca să te țină în preajmă.