| yami_2526 a întrebat:

Am 15 ani si nu prea mai vreau sa cer bani de la ai mei.Acum nu pot munci pentru ca am scoala pe cap dar ma gandeam daca se poate la vara sa imi gasesc un job...nu ceva complicat ceva care sa ma ajute sa am niste bani in plus.As vrea detalii unde as putea cauta sau cu cine as putea vorbi! Merci... Ja ne ^_^!

24 răspunsuri:
| cosima11 a răspuns:

Pai sunt o gramada de joburi vara. de ex. poti lucra pe o terasa.ca vara sunt atatea. sau. sunt multe alte joburi de genu`. nu stiu de unde esti ca sa iti dau un exemplu mai bun.thinking happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cauta bani la varstata fiindca te nenorocesti de mica.banii nu trebuie sa fie un scop in viata. ai luat-o gresit. vei slugari pe altii pentru cativa banuti, sau vei ajunge roaba sau rob sexual pentru bani multi dar care nu vor fi ai tai niciodata.ai grija ce vrei sa faci.nu te distruge.si scoala ...nu o ai pe cap, ca pe o greutate, ci o ai pe mana pentru a deveni cineva. cineva destept, care v-a munci cu mintea pe bani multi care vor fi ai tai.si numai ai tai. dar invata pana atunci. nu te arunca acum la 15 ani ca leul, fiindca vei muri strivit/a ca musca.

| OnWeed a răspuns:

Din cate stiu eu nimeni nu mai angajeaza pe nimeni sub 17 ani, nici macar la impartit pliante straight face. Dar poti face ce fac si eu, daca te pasioneaza cat de putin fizica poti invata electronica acasa singur, cu niste carticele/tutoriale si un forum sa te sfatuiesti cu profesionisti. Asa o sa inveti sa repari diferite aparate electrice si poti face rost de bani, cel putin asa fac eu happy

| Bacemi a răspuns:

Vara de obicei gasesti mai multe job-uri. Depinde foarte mult si de oras. Unele au o intreaga planificare legata de joburile de vara pentru tineri.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Poti imparti pliante, poti lucra ajutor de ospatar la terase...

| marga09 a răspuns:

Poti sa devii reprezentant metropolitan se castiga in functie de comenzi. 25% e comisionul tau si asta poti sa faci si in timpul scolii pentru ca practic nu e o munca. iti scoti macar banii de buzunar. daca vrei da-mi msj privat

daniela
| daniela a răspuns:

Incerca la mc donalds stiu ca angajeaza si minori. In rest este greu pentru ca a angaja minori implica niste declaratii suplimentare la stat, nu au voie sa stai la servici mai mult de 6 ore si trebuie sa te plateasca 8 + niste indemnizatii suplimentare. Mai poti impartii fluturasi saiu in supermarketuri sa prezinti promotii

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Nici eu nu iti recomand sa lucrezi la o terasa. E crunt! Am o vecina care a plans vara trecuta, dar nu avea ce face, saracuta.
Cum stai cu imaginatia, cu indemanarea? Ai putea sa te apuci de facut cercei, bratari, margele...

| yami_2526 explică:

Tepes: LOL MEGA LOL! Eu vreau doar sa nu cre bani de la ai mei si sa am cu ce sa imi cumpar ce vreau...ai inteles gresitrolling on the floor. nu ma arunc vreau sa muncesc putin de aia am zis si ceva mai usor... da stiu ca scoala te face mai destept.si LOL nu voi cadea strivita si nu voi deveni sclavul nimanui asa ca don't worry rolling on the floor

| yami_2526 explică:

Oh da ma scuzati locuiesc in Bucuresti uitat sa mentionezbig grin

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Tepes, yami vrea doar sa lucreze vara, care-i problema in asta? cine a adus vorba de sluga sexuala si toate celelaughing lol nu-i nimic rau in a lucra pe timp de vara, eu una nu stiu unde ai putea lucra pentru ca eu am 17 si inca n-am lucrat nicaieri, la 15 ani nu prea cred ca te ia undeva s lucrezi, nu stiustraight face cel mai posibil la o terasa, la o cafenea, cofetarie...winking

| yami_2526 explică:

Da nu aveam de gand la terasa nu cred ca as reusi sa duc intreaga o farfurie de mancare sunt neindemanatica @_@... m-am gandit la MC dar de rarele ori cand m-am dus (i hate it) mi se parea muuulta munca...ma rog nu stiu ce salariu se da asa ca poate

| Cryzy a răspuns:

Ai putea sa imparti pliante de la diferite partide :P Eu asta as vrea sa fac in vara aceasta cu cateva prietene.Stiu ca un amic de-al meu a facut asa si lua cam 800 de lei vechi pe zi.
Sau ai putea sa faci pandantive din clei polimeric...Si iti deschizi un mic "magazin" pe hi5 cu poze, preturi si adresa de contact iar cei interesati pot face comanda. Daca vrei sa te informezi mai mult poti intra pe adresa mea :) http://marshmalow-charms-shop.hi5.com. Poti incepe cu iClay care se gaseste mai peste tot, incearca undeva la Carrefour. Si daca iti place poti continua. Daca te hotarasti sa faci asta, sa-mi trimiti si mie link cu adresa "magazinului" tau. :P
Mult succes!

| marius0766545433 a răspuns:

Buna Yami. Ii dau dreptate 100% lui Tepes. Si am sa adaug si eu ceva. poate cutremurator pentru unii care nu vor sa deschida " ochii mintii" macar un milimetru. Daca ai fi un copil superdotat nici nu ai mai fi cerut ajutor de la noi toti "neautorizatii". Dar fiind un copil normal intr-o tara normala nu trebuie dacat sa vezi si la nivel national cum sta treaba. Treaba sta la modul urmator. Peste 90% din locuitori NU o duc foarte bine din cauza unui anumit lucru. EDUCATIA. Educatia si inainte de 89 si dupa, este lamentabil de insufucienta. Ca sa fiu mai direct spun ca in firma mea am fete cu facultate care sunt vanzatoare. Nu zic ca e josnic a fi vanzator. E josnic sa stai pe banii parintilor la o facultate, sa le inseli sperantele si sa-ti vinzi timpul pe bani putini. Ca fapt divers si fara sa fac vreun apropo la afacerea care o am si pe net, am sa te rog frumos sa deschizi siteul www.SuperBani.ws si in meniu la "surse de inspiratie" sa incerci sa vezi absolut totul ce e acolo.ca tot esti in vacanta, si ar fi interesant sa vezi prima data animatia care e pe la mijloc, si nu numai sa o vezi, sa o intelegi.
Parerea mea de final e ca daca ai vise mici vei fi un nimeni toata viata, iar daca ai vise mari vei fi locomotiva pentru multi altii. Mult succes in viata.

| Linna a răspuns:

Fata, iti zic eu sa te duci pentru ca asa e mai bine sa nu mai ceri bani de la ai tai sa ii castigi singurica, sa-ti cumperi tot ce doresti uh! :XSi eu am de gand ca vara viitoare sa ma anagajez la o terasa ca, chelnerita dar m-am gandit ca acolo vor veni baietii.si stii cum sunt ei,(iti cer numarul de tel, isi bat joc.etc)poate asa se intampla si la tine...big grin dar eu te sfatuiesc sa te duci! succes:*

| Bl0ndu a răspuns:

Te poti angaja daca ai 16 ani si atunci cu jumatate de norma.

| tcandrei a răspuns:

Poi... poti pune ziare in blocuri, poti sa imparti taloane pe strada... sunt mai multe joburi de vara.:p

| yami_2526 explică:

Linnna multumesc de sustinere ^_^... da mie mi se pare cea mai mare tampenie o data ce cresti sa mai ceri bani... dupa cum a zis cel/cea care e de acord cu Tepes traim i Romania si parintii nostri au multe de platit:gaze intretinere etc si nu credeti ca le-ar fi un pic mai usor daca nu le-am mai zice vreau si eu bani pentru nu stiu ce moft? Si in plus trebuie sa inveti sa de descurci sigur ca doar traim in Romania ne?

| Ana_6561 a răspuns:

Pai la varsta ta mi se pare foarte ok sa devi reprezentant avon. Se castiga foooarte bine.Si eu am fost tot in situatia ta si cu ajutoru avonului mi-am luat tot ce am vrut fara sa le cer la ai mei. Daca vrei mai multe detalii intra pe avon016190.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caut si eu job sunt din galati orice caraus ceva de munca id eugen_9429

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot 15 anibig grin dar daca asi fi vrut sa muncesc asa vara aveam unde dar eu nu asta caut...eu sunt disperat dupa calculatoare si vrea sa ma specializez in domeniul IT. de asta cu programator cu treburi din astea numa nu stiu cum sa invat ca nu cunosct p nimeni care se pricepe si din asta vreau eu banii...deci da cineva ma poate ajutaa comm in continuarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imparte pliante happy eu asta fac castig ceva banuti si nu impart decat vreo 2-3 zile pe saptamana si ceva in plus in caz de vreo promotie sunt din tecuci(panarama de oras putine strazi tralala) iau cam 2 mil pe luna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fate mafiotdevil

| Demostene a răspuns:

Daca vrei sa cistigi bani pentru un telefon sau nu stiu ce, du-te la librarie/biblioteca ia o carte de reparat tv sau IT pentru calculatore, asteapta sa-ti dea parinti bani si gata. Nimeni nu o sa-ti spuna cum sa faci bani, bani se fac singur. Cauta in oras cineva care are nevoie de ajutor. Eu personal am invatat sa repar calculatore incearca si tu daca esti destept si inveti bine sau cumpara aparate defecte si reparale vei invata ceva care te va ajuta si pe vitor. Daca nu cauta un magazin unde au nevoie de transportat pachete sau la o spalatorie.