| Smile4me4ever a întrebat:

Deci cine tine cu Cosmin? [de la romanii au talent] Haideti mei sa-l votam. Gandi-ti-va, rapp'eri ca Adrian Tutu gasim la tot pasul, dar beatboxeri mai rar...

Deci, cine e cu mine? Haideti va rog sa-i dam un viitor acestui baiat caci are un talent pur, invatand doar din simplul repetat dupa filmuletele de pe youtube. Zice-ti voi, nu asta e cea mai buna forma de-asi arata talentul? Prin faptul ca fara cursuri, fara nimic face o excelenta superioara? Nu va e de ajuns aceasta dovada?

Răspuns Câştigător
| TheLegion a răspuns:

Eu tin cu cosmin si asa o sa fac mereu, dar scuze nu pot vota tariful e prea marewinkingSper sa ai noroc!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ronnix a răspuns:

Asta nu se numeste talent, ci mai degraba incapatanare. Incapatanarea de a invata ceva "nou". Ceva care sa-l deosebeasca de toti ceilalti, dar daca tu crezi ca este talent... nu am nimic impotriva. happy

| Maaryyneelaa a răspuns:

Adrian Tutu nu e ca oricare rapp'er! Stie sa-si exprime gandurile foarte bine doar in cateva versuri! Pur si simplu ii intelegem sentimentele lui reale! Da, este talentat Cosmin, dar nu se compara cu vocea minunata si talentul de a scrie asemenea versuri ca al lui Adrian Tutu!love struck

| Claudiu709 a răspuns:

Seven daca as fi in fata ta ti-as da o palma! ADRIAN TUTU nu este orice rapper,el si-a scris singur melodiile, lea cantat si transmite mesaje pentru romani iar COSMIN, este si el talentat dar oricine cu cateva luni de studii de beatbox poate sa faca jumate din ce face el!