| Gexu a întrebat:

M-am interesat la BRD şi mi se aprobă un credit însă am o intrebare:banii îi primesc pe loc? Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| Baton a răspuns:

Pe care loc?
banii ii primesti dupa ce ti se aproba creditul si nu imediat ce ai cerut creditul.
aprobarea poate dura intre 3 zile si 3 saptamani.
daca ai alta solutie sau nu ai neaparat nevoie de acel credit te sfatuiesc sa nu iei bani de la nici o banca si din ce stiu eu BRD nu e cea ai ieftina banca la credite.
In plus de asta vezi daca nu iti opreste comision de aprobare ceea ce inseana automat ca nu iei banii pe care iai cerut tu intregi.bineinteles daca iau comision de aprobare nu va fi imensa suma dar nah.ideea e ca ti se va lua din bani... daca au comision de aprobare.
Gandeste-te fffff bine inainte sa iei banii deoarece odata intrata in jocul asta nu poti iesi f usor din el.
gandeste-te de unde dai banii inapoi si ce baza ai la servici de exemplu.nu te baza pe nimeni atunci cand te gandesti sa iei credit pentru ca pot ulti spune ca te vor ajuta in caz de ceva si cand ai o pb te trezesti singura.mare atentie la joaca de-a luat bani de la banci.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa aprobarea creditului si semnarea contractului de credit o sa primesti banii. Numai bine!

| PetreConstanta a răspuns:

Nu iti spun ei ce se aproba

| Chrysk2 a răspuns:

Nu cred, ei o sa faca anumite cereri pe la bucuresti sa vada daca iti aproba aia apoi iti dau banii...
Cam toate astea nu cred ca ar trebui sa tina mai multe de 7 zile happy
In concluzie cam in 7 zile primesti banii, o sa te sune ei sa iti zica ca ti-au aprobat etc...

| Nicusor_2168 a răspuns:

Buna, bani pe loc nici o banca nu ti-ai poate da pentru ca ei inainte de toate te verifica de pe unde ai mai luat bani, daca ai avut inarzieri la banci sau intretinere etc happy si in concluzie pana sa se aproba un credit dureaza intre 24 de ore si 72 de ore. singura banca care aproba credite de consum rapid si iti da bani in 24 de ore sunt cei de la Raiffeisen Bank si Bcr. mult success big grin