| IonescuG a întrebat:

Buna ziua. Stie cineva unde se pot schimba, in Bucuresti, bacnote de 200 si 500 de euro, in bacnote de 50 si 100 de euro. Vreu sa le depun intr-un cont la ING si acolo nu primesc decat bacnote de 50 si 100 de euro.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La banca nationala pe calea victoriei, numai acolo la BNR

| IonescuG explică (pentru CristiDinBucuresti):

Parca stiu ca am citit pe undeva ca ei doar autentifica nu fac si schimb.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru IonescuG):

Fac si schimb mergi luni la ei

| IonescuG explică (pentru CristiDinBucuresti):

Din pacate, nu fac. Mi-au spus sa incerc la bancile comerciale sau casa de schimb.

| gabicoo a răspuns:

Încearcă să le schimbi la alta bancă sau la casele de schimb valutar. Vei plăti comision pentru schimb.

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Daca contul ING este al tau si ai la acel cont si card nu te complica cu schimbatul - du-te in orasul tau la sucursala ING unde ai facut cardul si spune-le ca vrei sa pui in cont acesti bani - daca la contul tau nu este deschis-atasat si cont in Euro cere oficiantul sa ati activeze si contul de Euro la contul principal si apoi poti depune banii cash-numerar la ei acolo in banca fara sa te coste nimic ca taxa. Cere oficiantului bancar de acolo sa iti dea toate informatiile si daca ai card ING la acel cont indiferent ca este ViSA sau MASTERCARD cerele sa iti activeze la Card si serviciul de Alerte-SMS (este 5 lei pe luna) si o sa fii informat pe telefonul mobil prin SMS bancar cand primesti bani in cont sau cand se retrag bani din cont de la ATM sau si cand faci plati online - acest serviciu este bun ca anti-frauda fiindca o sa stii real daca tu ai facut operatiunea sau nu. Sa ai la tine la banca cardul, act de identitate si telefonul mobil si iti poti rezolva usor problema cu banii sa ai pui in cont.

| IonescuG explică (pentru REMiXPaLTaLK):

Din pacate, cei de la ING nu mai au caserii. Si la bancomat nu primesc decat bancnote de 50 si 100 de euro (si asta sa intampla la toate bancile, la bancomate).

| IonescuG explică:

Pana la urma am reusit sa o rezolv cu cineva care avea cont in euro la Transilvania. Am depus banii la caserie si pe urma i-am transferat in contul meu. Am platit pentru tot doar un comision de transfer de 1euro (nu au taxa de depunere numerar la caserie).