anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua, trebuie sa completez niște acte și nu știu care este seria și nr pe buletinul electronic. Ma ajutați va rog?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pe tema asta e o vorbă: pare că tu nu știi nici cum te cheamă, cu buletinul in mână

| Cipi1212 a răspuns:

Ai buletin electronic?

| Zergiu a răspuns:

Salut, astea se găsesc pe partea din față a actului, în colțul din dreapta sus. Seria: formată din 2 litere, numărul: format din 6 cifre.

| sierra1 a răspuns (pentru Zergiu):

Domnu' : seria Cărții Electronice de Identitate este formată din două litere și ȘAPTE caractere

| Zergiu a răspuns (pentru sierra1):

Omul arogant trebuie sa se asigure că îl și duce capul, înțelegi? Tu de alta parte, ești prost făcut grămadă, ai intrat pe google, ai scris buletin electronic și ai numărat din prima poza 7 litere, daca mai te uitat și la alte poze, vedeai că în unele sunt 7, in altele sunt 9, in altele sunt 100, alea sunt exemple de buletine electronice, acest format este stabilit oficial de Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date (DEPABD) și se aplică tuturor C.I.-urilor, indiferent dacă sunt electronice sau tip vechi. Nu mai da răspunsuri doar că sa faci niste puncte pe un site uitat de lume, sa fii și arogant pe lângă, documentează-te inainte, citește, află, nu mai fi prost!

" Zergiu; Tu de alta parte, ești prost făcut grămadă..."

vaaai, iar mă confunzi cu mă-ta!

"documentează-te inainte, citește, află, nu mai fi prost!"

Evident vorbeai cu tine - cam dur - da' nene, nu-ți strică să recunoști cum ești deși știu că ți-e rușine că ai grești și poziția și lungimea sirului și modul de adresare - BĂDĂRĂNESC!