Asta nu ai cum sa il stii depinde de cal cati ani are caruta in ce stare e si asa mai departe ps:ai grija ca multi inainte sa isi vanda caii (mai ales tiganii)le da alchool la cai sa traga mai bine sau mai bine zis trage pana rupe tot cel mai bine e sa duci un cunoscator cu tine.bafta
Omul a zis sa nu fie de rasa..si la 1500 de ron nu gasesti cai de rasa asta iti garantez
Dar am spus cu caruta cu tot
Ce vremuri?
Un cal difera ca pret din mai multe perspective, si anume depinde de zona unde il cumperi, depinde de omul de la care il cumperi si depinde si de starea calului...ca urmare du-te prin mai multe targuri si mai ales incearca sa te interesezi si pe la oameni asa ca chestie, avantajul este ca atunci cand te duci tu la om acasa vezi si cum a trait calul si ce oameni lau crescut si poti trage si de pret.
O seara buna
In primul rand un cal (mai de rasa asa) sa nu fie slabanog sa traga... poate ajunge pana la 2000lei si cauti si caruta, ham
trebuie sa scoti ceva bani din buzunar.
-iar faza "ca le dau alcool la cai" nu cred ca e adevarata: tiganii bat caii ca sa mearga mai repede
de aia iau amenzi si ii baga la puscarie.
Eu sunt geambas si chestia cu.bautura se face asfel ori i-o pune i n tarata dimineata cand pleaca la targ daca nu ii toarna in urechi o tarie foarte tare ca tuica. unele chistii si eu le fac ca sa imi vand marfa.dar referitor la intrebarea ta cat costa un cal inhamat la caruta daca calul e bum si trage costa 6 mii de lei (6000 lei) si chiar daca le fac nu sunt rom (tigan )