| KeepCalmThinkDiffrent a întrebat:

Ce facultate mi-ar folosi cel mai mult pentru ca in viitor sa-mi deschid un magazin de imbracaminte?

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Depinde ce activitati vrei sa faci:vrei doar sa comercializezi imbracaminte(adica sa vinzi ce produc altii) sau vrei sa produci tu imbracamintea si apoi sa o vanzi in magazinul tau. Daca vrei sa faci o afacere in stil mare(sa ai un brand),atunci sigur iti trebuiesc niste studii de marketing,mai mult ca sigur.
Daca vrei,sa desccizi doar un simplu magazin, cu vanzare en detail(cumperi din NIRO, pui un adaos comercial si apoi vanzi), cred ca-ti trebuie mai mult fler, pricepere, ca sa nu iesi in pierdere.

| KeepCalmThinkDiffrent explică (pentru pietrean):

Vreau doar sa comercializez imbracamintea, dar tin foarte mult ca fiecare piesa vestimentara sa fie aleasa de mine dupa propriul gust.
Intrebarea era postata mai mult in scopul de a afla ce acte voi avea nevoie pentru deschiderea afacerii si daca mi se va cere sa dovedesc ce studii am.

| pietrean a răspuns (pentru KeepCalmThinkDiffrent):

Nu trebuiesc studii sofisticate,dar ca sa-ti deschizi un SRL, PFA, II, acum iti trebuie sa faci un curs de calificare pentru a primi o diploma, in cazul tau de comert.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu trebuie sa ai facultate pentru asa ceva.Doar cunostinte temeinice despre ce se cere si ce este la moda.

| Mimy123 a răspuns:

Daca vrei doar sa iti deschizi un magazin, ai putea sa urmezi o facultate de marketing, comert. Daca vrei sa confectionezi singur hainele, ceva gen croitorie, poti face si un curs de designer vestimentar

| SteffiBaa a răspuns:

Designer vestimentar iti va folosi cel mai mult, eventual poti sa ma intrebi si persoane care sa ocupa cu asta. Funda?