| Exposer a întrebat:

Ce parere aveti despre edukiwi si Doru Pelivan, Roxana Borz si baietii cu Emag-ul? Am discutat cu mai multi si spun ca nu merita cursurile lor de mii de euro, care se fac pe baza bugetului si emotiilor tale? Am intalnit peste 15 persoane care spun ca le pare extrem de rau ca au investit in programele lor si nu mai au posibilitatea la rambursare. Sunt cursuri basic, care profita de problemele si disperarea oamenilor. Am gasit si pe YouTube un video de investigatie despre edukiwi si cat de multi pagubiti exista. Puteti si voi cauta daca scrieti: edukiwi school teapa cu NFT. Daca cititi si in comentarii sunt foarte multi oameni suprati pe doru pelivan si aceasta companie de "educatie". Astept si experienta voastra.

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ți-ai răspuns singur: Nu merită! Încearcă și ei până prind un fraier.

| MistarGoGu a răspuns:

Dau saci de bani ce ce nu sunt capabili sa pună mana pe o carte de management sau marketing si sa învețe SINGURI! E-commerce, marketing & psihologie cu aplicare in vânzări! Informație GRATIS găsești cu tona pe internet!
Mulți NU au răbdare. vor sa ardă etape si se visează după 1 an de afacere pe o plaja in Dubai la hotel de 5 stele.
.
Iar smecherii profita de graba & vise!