| miruna_todoran a întrebat:

Ce poti sa cumperi cu un bon de masa?

Răspuns Câştigător
| 112 a răspuns:

Intrebarea ta era ce nu poti sa cumperi cu un bon de masa? nu e asa?
nu poti cumpara de la magazine sau chioscuri mai mici : tigari, bautura si cartele.
La supermarketuri si hipermarketuri poti cumpara oricewinking

11 răspunsuri:
| LittleZyzy a răspuns:

Alimente in valoarea bonului

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Aproape orice...acolo unde se accepta! In unele locuri nu se vand tigari, sau alcool..., dar, repet, depinde de magazin!
Eu am cumparat si detergent si alte produse nealimentare, nu doar alimentare...

cristian
| cristian a răspuns:

Poti cumpara doar alimente(exclus tigari si alcool).
Important este ca la comerciant sa ai afisat tipurile de bonuri agreate.La inceputul tranzactiei este bine sa intrebi daca se primesc si bonurile tale.

cristian
| cristian a răspuns:

Poti cumpara doar alimente(exclus tigari si alcool).
Important este ca la comerciant sa ai afisat tipurile de bonuri agreate.La inceputul tranzactiei este bine sa intrebi daca se primesc si bonurile tale.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Daca dai de un nenea tanti de treaba iti da si tigari si alcool desi nu ar fi voie.In principiu numai alimente ai avea voie sa cumperi

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

De regula mancare. Nu poti cumpara tigari sau alcool, teoretic... Practic... se fac "smecherii" si poti cumpara si de alea...

carla
| carla a răspuns:

Eu am cumparta cam de toate, atat in magazinele de cartier cat si in supermarket. Acum, depinde peste ce vanzatori dai,. unii sunt mai zelosi din fire...

| DenissaDeea a răspuns:

Depinde de valoarea bonului; in general nu iti mai da rest la bon si esti nevoit sa te incadrezi in valoarea bonului.(poti cumpara in mare parte alimente etc.)

| username_7558 a răspuns:

Droguri, femei, tiparniţe de bani şi "apa vieţii". A, şi ţigări şi alcool.

Sau te poţi mulţumi să cumperi ceea ce cumpără oricine cu ele, anume de mâncare (de aceea se şi numesc "bonuri DE MASĂ"). În principal, când un magazin are afişat la intrare că primeşte bonuri de masă, poţi cumpăra orice se vinde acolo. Teoretic, nu au voie să îţi vândă alcool şi ţigări, pentru că nu sunt considerate "alimente", dar magazinele în principal acceptă bonuri pentru orice, chiar şi otravă de şobolani. Poftă bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa cumperi si de la magazinuri mici de la curte cartele, tigari, bautura chiar si fructe si legume

| Radu_Razvan_Valeriu_1989 a răspuns (pentru 112):

Se aplica aceeași regulă și pentru tichetele cadou de la UP? întreb asta ca sa știu dacă pot cumpăra țigări sau băutură.