Toate intrebarile de mai sus sunt cu raspuns implicit daca le aplici unei oricare alta categorie de activitate in cadrul unei firme. ORICE firma se ocupa cu ceea ce e mentionat in codul CAEN, lucreaza in parteneriat cu alte firme, termenul de parteneriat acoperind o gama larga de activitati, si desigur ca poate avea standarde la angajare/pentru mentinerea unui angajat in firma.
Ok, mulțumesc! ![]()
Ce este acest cod CAEN? Acum nu mă interesează nici informații strict legale, ci informații da, concrete despre firmele de modelling, dar totuși informații care să sune plauzibil. Mă interesează pentru a crea o firmă plauzibilă într-un roman. Deci răspunsuri mai plauzibile sună mult mai bine, decât răspunsuri pur legale. ![]()
Dar chiar aș dori să aflu niște informații mai amănunțite.
Măcar există vreo carte despre așa ceva, îmi poate recomanda și mie o carte sau există podcasturi cu oameni care lucră în acest domeniu?
E un cod care se atribuie unei firme la infiintare si desemneaza domeniul de activitate. Poti avea un cod primar si altele secundare. https://www.coduricaen.ro/ Nu cred ca intereseaza pe nimeni sa citeasca intr-un roman generalist despre coduri CAEN.;)
Asta da, ai dreptate. ![]()
Eu oricum sunt doar interesetă cum se lucră efectiv, concret într-o firmă de modelling și cum și ce fel se manageriază o firmă pe acțiuni. ![]()
Oricum totul mă interesează doar cât să creez eu firma cât mai fidel cu realitatea și sincer, da, chiar s-o creez, fictiv, vorbind, dar trebuie să o creez, pentru că toată acțiunea s-ar întâmpla acolo.
Aspectele juridice si contabile ale functionarii firmei sunt irelevante. Plaseaza un administrator/patron si o gagica bisexuala lunga in craci care recruteaza modele si si-o trage cu seful care e casatorit si are 3 copii, si aia e.