carla
| carla a întrebat:

Cum credeti ca o sa ne afecteze recesiunea?

Răspuns Câştigător
| prolibro a răspuns:

Am vazut o emisiune, in care un domn era intrebat acelasi lucru. A ras si a raspuns ca indiferent ce se intampla el este un invingator si va razbi in orice conditii.
Au mai existat perioade foarte grele la noi in tara, si majoritatea am supravietuit. Important e sa nu avem impresia ca e ceva catastrofal.Sa ne stim redefini prioritatile sa ne adaptam la ceea ce avem. Cand se inchide o usa se deschide o fereastra si trebuie s-o gasim.

1 răspuns:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Deja a inceput sa ne afecteze. Oamenii vor ramane in concedii fortate, apoi vor sta aceasa pe bani mai putini si apoi se pune probleme somajului. De fapt acest lucru s-a pus deja in multe firme din Romania. Va creste inflatia si vom toca mai multi bani pe produse mai putine. O sa fie afectata si productia, dar si consumul populatiei. Oamenii se vor uita la bani de doua ori inainte sa cumpere ceva si acel ceva va trebui sa fie de stricta utilitate. Unii, care au bani cash, vor profita de situatia creata si vor acumula cand piata e in scadere pentru a putea revinde cand se va restabili. Oricum asta este un joc la risc, pentru ca si ei ar putea pierde. Nu stiu daca va fi cu mult diferit de ce am trait pana acum, dar avand in vedere ca traiul in Romania s-a imbunatatit in ultimii ani, va fi resimtit mai greu decat inainte cand eram obisnuiti cu traiul greu.