Viata e ca in ''paradis'' daca stii sa dai din coate si sa-ti faci loc printre fraieri.
Daca intri intr-un mediu ok si ai si ceva noroc, e frumoasa. Financiar asta. In rest, ca peste tot.
Traim aici si asta ne ocupa chiar tot timpul, de fel si de drept nici macar nu mai sesizam ce simtim, ce gandim despre ea.
Viata, in general - nu numai in Romania, este o provocare. Fiecare cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, desi nu e usor deloc. Daca te ajuta putin si hazardul, atunci poti spune ca e OK, sau ca te-ai nascut sub o stea norocoasa. Daca nu...
Viata in romanie e foarte saracacioasa si inca suntem inapoiati cu 100 ani. in cmoparatie cu majoritatea tarilor. de ex canada= civilizatie minunata esti respectt, salrii minime de 2000 dolari/ australia aceiasi poveste etc nu degeaba suntem pe ultimele locuri in UE - la nivel de trai, salarii, civilizatie, infrastructura etc
Ce sa mai fie saracie si seceta asa am auzit si eu darcred ca totui posibil in rom
Depinde de fiecare cum o fac... poate sa fie buna... poate sa fie rea.numa noroc sa ai ca poate fi destul de frumoasa
Buna yoanna73 in Romania este foartemare criza, din toate punctele de vedere ex; salari mici si preturi mari la toate produsele
Exceptand partea financiara? Mie unul mi se pare destul de ok!
Parerea mea personala