''E usor de acuzat o natiune sau o tara,
Daca nu-ti convine, pleaca in p*** mea afara!''
Cam asta-i!
Nu e prea buna, dar asta`i Romania!cu bune sau rele e tara noastra nu trebuie sa ne fie rusine
Syncera sa fyu are si party bune syh rele (ca de exepmlu pe cand pustyy de la mine au fost yn coma alcoolyk de nenumarate ory, sau daca nu ay tygary te ducy syh sa te ymprumuty de la vecinul de la doy , dupa ce stay 8 ore la lucru te ducy yn spatele bloculuy la gratare
e yn afa nu ay sa vezy asta ) pe alea rele le stym cu totii nu-s bay, un guvern condus de dobytoc aaa asta de boc syh altele, dar oricum ar fy vyata buna rea e romanya tara yn care domyna manya
E al naibii de grea.Nu avem bani si se stie ca in viitor o sa fie vreo 100% oameni infometati.Cum s-a mai zis, nu degeaba suntem pe ultimu' loc in UE.Eu vreau sa ma mut prin Asia(de ex Japonia daca isi revine, Coreea de Sud, Coreea de Nord sau Taiwan ca in China e tare aglomerat si imi place istoria Coreei de Nord.Am si auzit ca acolo a fost prima femeie-monarh)Mai e si mare mizerie aici! Lumea scuipa, arunca pe jos.Sa va zic o intamplare...O baba aruncase o doza de sprite pe o zapada ca am vazut, si era iarna.
Sincer ma bucur ca mai exista asemenea persoane.Ai dreptate in tot ce ai scris.Romania este reprezentata de noi toti romanii. Unii dintre asa zisi romani duc la distrugerea Romaniei.Si de ce pentru ca nimeni nu face nimic.Toti se cred moderni si pleaca in strainatate lasandu-si pamanturile si fiii in paragina.Si pe urma Romania e saraca, analfabeta si restul. Avem nevoie de o mare schimbare. Hotii de la guvern ne sug sangele si ne golesc creierele.Cum e posibil ca Basescu dupa 4 ani in care nu a facut nimic sa fie reales presedinte? E aproape toata Romania atat de oarba? Nu trebuie sa mai permitem coruptiei, hotilor si analfabetilor din aceasta tara sane mai conduca.Ei sunt peste tot in scoli, in politica, in televiziune.Am dat bacalaureatul acum 2 ani si mi-e rusine ca trebuie sa vorbesc de asemenea situatie in care profesorul il ajuta pe elev sa rezolve subiectele sau ii permite sa copieze, iar elevii cinstiti care chiar au invatat sa fie luati in bataie de joc.Rusine! Nu meritati sa va chemati romani!
Imi iubesc tara.Eu sunt in Italia de 2 ani si la stiri se vorbeste tot timpul de romanii rau-facatori.Astia au cunoscut ce e mai rau din Romania. Tiganii pentru ei sunt romani, originari din Romania.Au emigrat mare parte din analfabeti si persoane marginalizate de viata civilizata.De exemplu colegii mei cei mai rai din scoala generala au emigrat toti in Italia si aici fura si se drogheaza.
Daca tie iti place Romania consider ca ar trebui sa te intorci si toata lumea din strainatate ar trebui sa vina in tara.Altfel fara ajutorul fiecaruia dntre noi tara ramane pe mainile unor mizerabili.Cred ca ar trebui sa luptam impotriva coruptiei si analfabetismului pe toate partile.Eu am 21 de ani si sunt in Italia de 2.Imi lipseste mult Romania, limba mea peisajele, familia.Am terminat liceul si nu am avut curaj sa continui facultatea, dar acum universitatea este singura mea speranta de viitor chiar daca nu va fi usor.