| aasssssssssss a întrebat:

Cuuuum dau fundita?thinking

Răspuns Câştigător
| asdasasasas a răspuns:

Dai pe chesti aia gri
FUNDA?

14 răspunsuri:
| EuDarii a răspuns:

Pai la fiecare rasp intr-o parte cand pui click-ul iti apare o funda dai pe ea!
ap si bun venit pe TPU!

| DonAnonymius a răspuns:

În dreapta mea este o fundă gri, mică şi frumoasa care aşteaptă doar să o apeşi! Aşa dai fundiţă.

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Poi daca ai us o intrebare si ai primit raspunsuri dai pe raspunsul care ti-a fost de folos si o sa iti arate o fundita si scrie daca vrei sa alegi ca raspuns castigator dai click pe fundita si gata

| Ina17Floren a răspuns:

Buna, pai cand raspunde cineva ai langa o fundita care scrie "Declara raspunsul castigator" si dai click!
Bafta!
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apesi pe fundita gri din dreapta raspunsului, care se va face portocalie. Fundita apare numai daca ai mai multe raspunsuri(>2)...succes

| Isabelamaria21 a răspuns:

Buna,

In primul rand bine ai venit printre noi,

Ca sa dai fundita este foarte simplu la dreapta raspunsului meu este o fundita gri daca vrei desigur sa mi-o dai, dai click pe ea si apoi ok.

Sper ca am fost de ajutor.

Pa, pa

| Myuu a răspuns:

Langa raspunsul cuiva apare o funda alb-negru si apesi pe ea daca consideri ca raspunsul este cel mai bun! Bun venit pe TPU!

| MeGustaaa a răspuns:

Vezi in dreaapta la raspunsuri ai o pamblica gri dai click pe ea

| RoXyRaLu a răspuns:

Poi, dupa ce pui o intrebare si cineva iti raspunde, in dreptul celui care a raspuns iti apare o funda.Dai clicck pe ea si o sa iti apara o casuta in care scrie,, Vrei ca acesta sa fie raspunsul castigator? tu o sa raspunzi da si ai dat funda. Funda? plsss

| LikeChocolate a răspuns:

Dupa ce raspunde cineva de ex eu b-) anga rasp lui este o chestie ca o fundita si dai click pe es si asadai funditahappy
deci imi dai fundita?laughing

| Deyutza1997 a răspuns:

Pai...acolo unde ti-o dat cineva raspunsul in partea dreapta fix langa raspuns scrie "reclama raspunsul castigator" si apesi pe el... funda pls?

| AlexSCVS a răspuns:

Langa scris este un chenar cred.Cu un bifat.Dai click si apoi confirmi.

| Dyanna_8324 a răspuns:

Poi atunci cand cineva iti raspunde unei intrebari, ai in partea dreapta a raspunsului o fundita cu care declari raspunsul castigator. Dai clik pe ea.

| nelita a răspuns:

Cum sa intru pe chat? ce trebuie sa fac?