Pai la fiecare rasp intr-o parte cand pui click-ul iti apare o funda dai pe ea!
ap si bun venit pe TPU!
În dreapta mea este o fundă gri, mică şi frumoasa care aşteaptă doar să o apeşi! Aşa dai fundiţă.
Poi daca ai us o intrebare si ai primit raspunsuri dai pe raspunsul care ti-a fost de folos si o sa iti arate o fundita si scrie daca vrei sa alegi ca raspuns castigator dai click pe fundita si gata
Buna, pai cand raspunde cineva ai langa o fundita care scrie "Declara raspunsul castigator" si dai click!
Bafta!
Funda?
Buna,
In primul rand bine ai venit printre noi,
Ca sa dai fundita este foarte simplu la dreapta raspunsului meu este o fundita gri daca vrei desigur sa mi-o dai, dai click pe ea si apoi ok.
Sper ca am fost de ajutor.
Pa, pa
Langa raspunsul cuiva apare o funda alb-negru si apesi pe ea daca consideri ca raspunsul este cel mai bun! Bun venit pe TPU!
Poi, dupa ce pui o intrebare si cineva iti raspunde, in dreptul celui care a raspuns iti apare o funda.Dai clicck pe ea si o sa iti apara o casuta in care scrie,, Vrei ca acesta sa fie raspunsul castigator? tu o sa raspunzi da si ai dat funda. Funda? plsss
Dupa ce raspunde cineva de ex eu b-) anga rasp lui este o chestie ca o fundita si dai click pe es si asadai fundita
deci imi dai fundita?
Pai...acolo unde ti-o dat cineva raspunsul in partea dreapta fix langa raspuns scrie "reclama raspunsul castigator" si apesi pe el... funda pls?
Poi atunci cand cineva iti raspunde unei intrebari, ai in partea dreapta a raspunsului o fundita cu care declari raspunsul castigator. Dai clik pe ea.
SibiuAlamor întreabă: