| laptecucereale22 a întrebat:

Daca aplic pentru Barista McCafe o sa ma puna managerul sa fac si alte lucruri care nu apartin de atributiile jobului de barista?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar ce job vei avea la Barista?
Daca nu esti vreo vedeta in prepararea cafelei, da.
Vei da si cu matura.

| mihai69 a răspuns:

Posibil, întreabă-l pe el

| siriusblack98 a răspuns:

La TOATE locurile de munca o sa prestezi activitati extra fata de postul pe care te-ai angajat. Uite eu pana si ca analist anti-frauda cat am lucrat pentru o uriasa banca internationala, imi dadusera la un moment dat o multime de task-uri care nu tineau de mine si pentru care nici nu eram platit in plus cum ar fi formarea tuturor noilor angajati de pe respectivul proiect, asta ca sa nu mai angajeze un alt trainer dupa ce plecase omul care se ocupa de partea asta. Si nu era treaba usoara deoarece target-ul meu era fix acelasi doar ca trebuia sa formez zilnic si 2-3 noi angajati in timp ce imi faceam treaba. La modul ca din 8h, eu trebuia sa imi termin target-ul in 3-4h (lucru imposibil, faceam overtime neplatit) ca restul timpului sa ma ocup de training. Justificarea lor "vom tine cont de aceste activitati extra ale tale cand o sa aplici intern la un alt post mai sus". Evident ca n-au tinut cont si am plecat laughing

| just4ubr2015 a răspuns:

Da dai cu matura speli pe jos speli wc dai cu matura afara vinzi produse nesanatoase

| Jessica1235 a răspuns:

Nu m-aș mira să te pună să faci si altceva. Când eram în liceu am lucrat ca vânzătoare la o patiserie brutărie și tot timpul trebuie să fac lucruri în plus. Gen să feliez pâinea, să spăl vase, să mătur sau să spăl pe jos.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Da, se poate, să îţi mai spună să faci curat, întreabă-ţi şeful.

| Arthurrrr a răspuns:

Dacă vei merge la interviu probabil va explica angajatorul în mare parte cam ce ai de făcut, dacă nu îți spune îl întrebi tu.McCafe La MC, Donald's nu? dacă ești angajat ca necalificat posibil sa te pună în timp să faci și altceva în timp, dar răspunsul exact îl vei afla, doar după ce te angajezi

| Topsfaturi a răspuns:

Nu te pune sa faci altceva