| danyella12 a întrebat:

Este adevarat ca daca duk 3 telefoane la germanos pot achizitiona unul nou fara abonament si ti da un bon in functie de model si de cum arata telefonul sau exista mixaim un bon cu 10 euro sau cum funda...

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stai linistita, ca au o gramada de conditii. Iti gasesc nod in papura la fiecare telefon pe care il duci (eu am avut si unul absolut nou, nefolosit).
Iar, daca nu gasesc nodul din papura, iti spun ca marca respectiva nu este acceptata de organizatorul promotiei. Eu am vrut sa duc 3 telefoane Sony Ericsson, un Nokia si un Alcatel(nou-nout...ma rog, nefolosit) si, vezi doamne, niciunul nu era acceptat in promotie.

| Minks a răspuns:

Din cate stiu eu, trebuie sa iti faci abonament.

| MaryNepotu a răspuns:

Iti da o anumita suma de bani pentru un telefon vechi ( sa i minim 3 tek vechi ) si iti da o anumita suma pentru 1! intelegi?

| joky_1824 a răspuns:

Utilizatorii care detin telefoane mobile uzate sunt asteptati in cele aproximativ 270 de magazine Cosmote, Germanos si Zapp din toata tara cu aceste terminale, pentru a primi in schimb cupoanele valorice electronice de reduceri ce pot fi utilizate: fie pentru cumpararea unor telefoane mobile noi sau laptopuri la achizitia sau reinnoirea abonamentelor, fie a altor produse existente in magazine fara a fi conditionati de achizitia sau prelungirea abonamentului. Astfel, oferta de buy-back, care este adresata doar persoanelor fizice, este destinata atat clientilor Cosmote care doresc sa isi innoiasca telefonul mobil si planul tarifar, cat si oricaror altor consumatori care sunt interesati de produsele si serviciile Cosmote.

| Dumytru1996 a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci abonament! am citit pe site-ul de la germanos.Pt a duce un telefon trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
Baterie inclusa,stare de functionare, tastatura completa, ecran fara crapaturi.

| laurentiu14 a răspuns:

eu am auzit ca daca duci telefoanele trebuie sa iti faci si abonament