| TatianaFlorina a întrebat:

Lucreaza cineva la McDonalds? Am fost si eu la interviu si acum trebuie sa imi fac analizele. cum este la inceput? Este greu?

6 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Știu eu pe cineva care lucra la mc odata și zicea ca e ok, e o munca usoara.

| NASA10 a răspuns:

Da este foarte usor.
Doar trebuie sa te comport dragut cu clientii! FUNDA?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La mec se lucreaza in ture, deci si noaptea, stai toată ziua numai in picioare, pauza ai doar 15 minute, i ti vor da ei echipament, in orice muncă este greu la inceput, eu am citit un articol despre o fată care a lucrat 2 ani la un mec din românia, si a zis că e muncă multă stress oboseală, nu e chiar cum rede lumea usor, dar totusi fetele se angajeaza la mec si nu numai fetele ci si băietii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fata aceea din articol, ulterior a rnuntat la serviciu, deoarece nu a rezistat, tu trebuie sa i ti cunosti bine organismul, sa stii cum functionează, ai nevoie de multă răbdare cu clientii, sa fii mereu cu zimbetul pe buze, mereu veselă binedispusă, poti? Chiar daca vei fii obosită nu trebuie să arăti acest lucru, numai asa vei atrage clientii, altfel ei te vor ocolii, daca le vorbesti urît, sau țipi la ei, si nu numai ca te vor ocolii, dar i ti vor face reclamatie la șefi, și ăia te vor da afară, si nu i ti vor da niciun ban, ce virstă ai? De unde esti? Mult succes, sanatate. Si te asteptă m cu vești după prima zi de lucru la mec Donald s.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

A renunțat.

| TatianaFlorina explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 17 ani si sunt din Bucuresti. Eu m-am angajat part-time.